Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston heeft de klassieker weer tot leven gebracht, namelijk de Mosaico Classic mozaïek tegels. Deze tegels worden gecreëerd door het samensmelten en gieten van smeltende stoffen, silicapoeders en kleurstoffen. De combinatie van deze mineralen en de producten resulteert in de mooie, en gekleurde glasmozaïek. De tegels Ston wilde een klassieker toevoegen aan het assortiment die zowel binnen als buiten en als vloer en wand tegel geplaatst kan worden. Een klassieker van glasmozaïek is hier dé perfecte oplossing voor.

Voor ieder oppervlakte

Zoals aangegeven is de tegel overal te gebruiken, zelfs in zwembaden. De tegels komen in de standaard afmeting van 20mm x 20mm x 4mm en wegen slechts 7.3kg per vierkante meter. Deze tegels komen op een ‘sheet’ van 327mm x 327mm. Ston heeft de Mosaico Classic in acht verschillende kleuren uitgebracht, zodat u kunt genieten van voldoende keuze. De Mosaico Classic biedt u enorm veel mogelijkheden door de variatie in kleur en de optie om op maat te leveren. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die Mosaico Classic te bieden heeft? Wij ontvangen u graag in onze showroom zodat wij u kennis kunnen laten maken met de unieke mozaïek tegels van Ston.

Klassieke mozaïek tegels Ston italia Classic
Gekleurde glasmozaïek Ston Italia Classic
Glasmozaïek klassieke unieke uitstraling Ston Italia Classic
Unieke klassieke tegels Ston Italia Classic
Klassieker gekleurde glasmozaïek Ston Italia classic
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.