Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Cottage lijn bestaat uit keramische wandtegels die op een semi handgemaakte manier worden gemaakt. De tegels worden op een innovatie wijze geproduceerd waardoor deze een luxe en tegelijkertijd rustieke uitstraling krijgen. Bovendien kunnen de wandtegels in verschillende interieurs en stijlen toegepast worden door het neutrale kleurgebruik. De keramische tegels worden geglazuurd en dubbel gebakken waardoor ze ook ideaal toegepast kunnen worden als douchewand.

Wandtegels voor een rustiek interieur

De Cottage lijn van Ston Italia bestaat uit keramische semi handgemaakte tegels in de kleuren wit, grijs, zwart en een zandkleur. De semi handgemaakte tegels geven een bescheiden en rustieke uitstraling waarmee u een gezellige en luxueuze sfeer in huis creëert. De Cottage lijn tegels zijn in twee maten beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit een formaat van 7,5x15 cm en een formaat van 7,5x30 cm. Bovendien heeft u bij het formaat van 7,5x15 cm de mogelijkheid om te kiezen uit een matte of een glanzende afwerking. Bij het formaat van 7,5x30 cm is enkel de glanzende afwerking mogelijk. De tegels hebben een dikte van 10 mm en hebben een oneven afwerking in de hoeken. 

Wilt u de luxe en rustieke Cottage lijn van Ston Italia met uw eigen ogen bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze showroom!

Keramische wandtegels Ston Italia cottage
Semi handgemaakte wandtegels Ston Italia cottage
Luxe en rustieke Cottage wandtegels Ston Italia
Italiaanse keramische wandtegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.