Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Crystal 6 lijn van Ston Italia bestaat uit transparante mozaïek tegels met gekleurde bodem die geschikt zijn voor verschillende ruimten in uw interieur. De tegels uit de Crystal 6 lijn zijn een pure en unieke vorm van vloer- en wandbekleding. Bovendien verschillen de mozaïek tegels in dikte waardoor ze een interessante dieptevariatie opleveren.

Pure en veelzijdige vloer- en wandbekleding

De Crystal 6 lijn is onderdeel van de Crystal collectie. Binnen de Crystal collectie onderscheid de Crystal 6 lijn zich door het subtiele kleurgebruik waarbij u kunt kiezen uit tegels in neutrale grijs- en wit tinten. Door het neutrale kleurgebruik passen de tegels in vele interieurs en exterieurs. Bovendien is iedere mozaïek tegel van de Crystal 6 lijn uniek. De kleuren variëren doordat deze een intrinsiek kenmerk van het product zijn. Ook kunnen er lichte krassen en onvolkomenheden in het oppervlak voorkomen als gevolg van het productieproces. Hierdoor bent u er zeker van dat u met de Crystal 6 lijn een uniek element aan uw interieur toevoegt. 
Wilt u de veelzijdige en Crystal 6 tegels van Ston Italia met eigen ogen bekijken en voelen. Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Pure unieke vloer en wand tegels Ston Italia Crystal 6
Veelzijdige mozaïek tegels Ston Italia
Transparante mozaïek tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.