Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Crystal mozaïek van Ston Italia is een unieke collectie, dat u tweemaal laat kijken naar de ruimte. De mozaïek tegels zijn namelijk zo ontworpen dat er diepte variatie ontstaat, afhankelijk van welke hoek er gekeken wordt. Dit komt doordat er met verschillende diktes is gewerkt. Dit effect in combinatie met de pure en transparante uitstraling van de Crystal mozaïek tegels, zorgt voor wederom een authentieke collectie van Ston Italia. De mozaïek tegels kunnen ook voor verschillende oppervlaktes gebruikt worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ze zowel als badkamer- of keukentegels te gebruiken en ook als vloer- en wandtegels.

Unieke maten van de Crystal mozaïek tegels

Ston Italia geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen enkele tegels van 4mm dikte en 8mm dikte. Zo heeft u de mogelijkheid om met de Crystal mozaïek tegels enorm veel diepte creëren. De tegels komen in enorm veel verschillende kleuren zoals: Crystal Spring, Deep Blu en Tourquoise of Dark Grey, Red Sun en Soft Brown. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de beschikbare kleuren. De tegels komen in verschillende maten, namelijk: 20mm x 20mm, 25mm x 25mm en Multisize. De Multisize is een sheet van mozaïek tegels van verschillende vormen en maten die het ontwerp nog levendiger maken. Bent u benieuwd naar de bijzondere mogelijkheden van de Crystal collectie? Dan nemen wij u hier graan in mee wanneer u een bezoek aan onze showroom brengt! 

Crystal mozaïek tegels Ston Italia
Authentieke Ston Italia mozaïek Crystal tegels
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.