Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston Italia heeft het met de mozaïek lijn Élite, mogelijk gemaakt om het gevoel van elegantie te uiten. De Élite collectie is bedacht met de inspiratie om de hedendaagse wensen tegemoet te komen. Zo is Élite uiteindelijk een collectie geworden van prachtige mozaïek tegels van de hoogste kwaliteit, die een hedendaagse uitstraling hebben, én behouden. Door het moderne ontwerp, is het vinden van een passende mozaïek tegel zo gepiept! 

Pasteltinten met Ston Italia Élite

De collectie komt in enorm veel verschillende, maar unieke, kleuren. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze om te kiezen voor de kleuren: Vanilla, Pigeon en Iris of de unieke kleuren Torba, Acero en Boro. Dit zijn slechts enkele tinten waaruit uw keuze bestaat! De mozaïek tegels komen in een standaard afmeting van 20mm x 20mm x 4mm, met een unieke voeg formaat van 1mm. Ongeacht welke kleur u kiest, alle tegel ‘sheets’ komen met de afmeting van 315mm x 315mm. De Élite mozaïek tegels zijn aan de achterkant gemonteerd op glasvezelgaas en is hierdoor enorm eenvoudig om te gebruiken bij moeilijke hoeken. Bent u benieuwd naar de elegante uitstraling van de Élite collectie? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom en dan nemen wij u mee door de gehele mozaïek collectie van Ston Italia. 

Elegante mozaïek tegels Ston Italia Elite
Hedendaagse uitstraling tegels Ston Italia Elite
Moderne Mozaïek tegels Ston Italia Elite
Ston Italia Tegels Mozaïek Elite
Italiaanse Mozaïek tegels Elite Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.