Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De mozaïektegels van de Enamel 3.0 lijn zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kunt u de tegels in iedere ruimte van uw interieur toepassen. Denk hierbij aan de slaapkamer, de badkamer en de keuken. Daarnaast kunt u de tegels toepassen in uw zwembad en in de gevel. Kortom, een veelzijdige gekleurde en luxe mozaïektegel, dat is wat de Enamel tegellijn omschrijft. 

Luxueuze gekleurde mozaïektegels 

De Enamel 3.0 lijn van Ston Italia bestaat uit vier verschillende soorten mozaïektegels waarbij u bij iedere soort de keuze heeft uit gelijke kleuren. Zo is er de mogelijkheid om voor zeshoekige, ronde, rechthoekige en visgraat mozaïektegels te kiezen. De kleuren lopen uiteen van donkere kleuren zoals Navy en Forest Green tot lichte en neutrale kleuren zoals Nude en Blush. Voor de rechthoekige en de ronde tegels zijn er meer kleuren beschikbaar. Denk aan bordeauxrood en mosterdgeel. Vrijwel de gehele lijn mozaïektegels heeft een matte afwerking. De tegels zijn tot stand gekomen door een gecompliceerd industrieel proces waarbij glas wordt verpulverd. Vervolgens wordt het glas gemengd met kleuroxiden en daarna bij hoge temperaturen gesinterd. Dit proces resulteert in een luxueuze tegellijn van mozaïek met licht afgeronde randen. De combinatie van dit proces en de luxe uitstraling van de tegels maken deze lijn geschikt voor zowel binnen- als buitenruimten met verschillende interieurstijlen. 

Wilt u de Enamel 3.0 lijn van Ston Italia met eigen ogen bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze showroom!

Luxueuze gekleurde mozaïek tegels Ston Italia
Unieke mozaïek tegels Ston Italia Enamel 3.0
Zeshoekige mozaïek tegels Ston Italia Enamel 3.0
Italiaans mat mozaïek tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.