Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Enamel blends lijn van Ston Italia bestaat uit mozaïektegels met een combinatie aan kleurgebruik. Zo geeft u uw interieur een unieke uitstraling. Zowel de kleurverdelingen als de vormen doen denken aan de jaren ’70 door de retrosfeer. Bovendien kunnen de tegels ook voor verschillende buitenruimten en het zwembad worden gebruikt. Ontdek de Enamel blends lijn bij Tegels Expert!

Gemaakt van 100% gerecycled glas

Net zoals de andere Enamel mozaïektegels, worden ook de Enamel blends tegels gemaakt van 100% gerecycled glas. Ook het productieproces is gelijk aan de andere mozaïektegels van deze collectie. Hierdoor ontstaan er tegels met licht afgeronde hoeken. De Enamel blends lijn bestaat uit drie verschillende patronen met ieder hun eigen kleuren die volledig aansluiten bij de retrostijl. Allereerst is er een zeshoekig patroon waarbij de zeshoeken bestaan in drie verschillende kleuren. Daarnaast is er een zeshoekig patroon waarbij iedere zeshoek bestaat uit twee of drie verschillende kleuren. Als laatst is er een rechthoekig patroon met vijf verschillende kleuren waarbij iedere rij één kleur heeft. Kortom, voor een retrostijl interieur zijn de mozaïektegels uit de Enamel blends tegellijn van Ston Italia dé perfecte tegels!

Wilt u de Enamel blends lijn met uw eigen ogen zien en voelen? Breng dan een bezoek aan onze showroom!

Enamel blends mozaïek recycle tegels Ston Italia
100% gerecycled glas mozaïek tegels Ston Italia
Unieke mozaïek tegels Ston Italia Enamel Blends
Italiaanse gerecycled glas mozaïek Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.