Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Enamel frame lijn van Ston Italia is een mozaïektegellijn met mozaïektegels. De tegels komen in verschillende vormen en kleuren. Hierdoor is er voor ieder interieur een geschikte tegel uit de Enamel frame lijn te vinden. Bovendien zijn de tegels daarnaast geschikt voor buitenruimten en zwembaden waardoor de mogelijke toepassingen eindeloos zijn. Kortom, voor een luxe en tevens onderscheidend interieur kiest u voor de unieke prints van de Enamel frame lijn van Ston Italia. Bekijk het aanbod bij Tegels Expert.

Luxe Italiaanse tegels met unieke print

De Enamel frame mozaïektegels bestaan uit eenzelfde dikte en verschillende prints en vormen. Zo bestaat uw keuze uit twee mogelijke vormen, namelijk vierkant of zeshoekig. De prints van de vierkante mozaïektegels zijn standaard. Wel kunt u uit drie verschillende kleuren kiezen: zwart, grijs en cementkleur. Voor de zeshoekige tegels kunt u kiezen uit een vlakverdeling van drie kleuren of een marmerprint in de kleur wit. Door het productieproces waarbij glas wordt verpulverd en gemengd met kleuroxide en vervolgens wordt gesinterd, zijn de tegels geschikt voor toepassingen in zowel binnen- als buitenruimten en zijn ze afgewerkt met licht afgeronde hoeken. 

Wilt u ons aanbod tegels van de Enamel frame lijn bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom!

Luxe en onderscheidende mozaïek tegels Ston Italia
Luxe Italiaanse tegels Ston Italia Enamel Flame
Unieke mozaïek tegels Ston Italia Enamel Flame
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.