Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Op een subtiele manier leefruimten creëren die zich onderscheiden van anderen? Dat doet u met de Enamel graffiti mozaïektegels van Ston Italia. In deze tegellijn is er gekozen voor een combinatie van neutrale tegels en tegels met een subtiele print waardoor u unieke leefruimten creëert zonder hierin te overdrijven. Hierdoor zijn de tegels geschikt voor een breed scala aan interieurstijlen en sluiten ze aan bij vele persoonlijkheden 

Subtiele prints in verschillende kleuren

De Enamel graffiti lijn van Ston Italia onderscheidt zich van andere tegellijnen met prints doordat er in deze lijn is gekozen voor subtiele prints. Cirkels, lijntjes, pijltjes en roosjes vormen de patronen die terugkomen in deze lijn tegels. De tegels met patronen worden gecombineerd met neutrale tegels, wat zorgt voor een rustige maar toch unieke uitstraling van verschillende leefruimten. Ook deze collectie Enamel mozaïektegels worden volgens een complex industrieel proces vervaardigt. Hierbij wordt gerecycled glas verpulverd en vervolgens gemengd met kleuroxide. Dit mengsel wordt gesinterd bij hoge temperaturen waardoor er mozaïektegels ontstaan met licht afgeronde hoeken. De tegels zijn geschikt voor toepassingen in het interieur en het exterieur. Bovendien kunnen de tegels worden toegepast in zwembaden. 

Wilt u de Enamel graffiti mozaïektegels zelf zien en voelen? Breng dan een bezoek aan onze showroom!

Zeshoekige Mozaïek subtiele print tegels Ston Italia
Neutrale tegels met subtiele print Ston Italia
Enamel Graffiti Mozaïek tegels Ston Italia
Subtiele neutrale mozaïek tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.