Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Enamel mozaïek collectie van Ston Italia is een op een innovatie manier geproduceerd. Zo hebben ze er namelijk voor gekozen om het glasproces te combineren met recycling van meerdere producten. Enamel is een uitzonderlijke soort van de mozaïek familie. Zo komt de tegel namelijk in verschillende vormen en maten, zowel de hexagon vorm als vierkant maar ook langwerpig. Dit biedt enorm veel mogelijkheden aan voor uw interieur design. De mozaïek tegels van Enamel zijn enorm veelzijdig door de verschillende vormen en de bij veel passende kleuren. 

Enamel als hedendaagse design

Ston Italia heeft Enamel met de wat rustigere kleuren uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren als Dust mix, Salt mix of Saddle en Graphite, Juta of Pure. Door de fijne en rustgevende kleuren passen de tegels in bijna ieder interieur en daarvoor zijn deze ook ontworpen. Iedere vorm komt met zijn eigen afmeting en kleuren. De kleuren zorgen voor een verbluffende kleurenintensiteit en tegelijkertijd komen de Enamel mozaïek tegels, fluweelzacht over. Door de fluweelzachte afwerking van de tegels, zijn de Enamel tegels een vaak passende tegel voor de hedendaagse interieur. Bent u benieuwd naar de, door recycling mogelijk gemaakte tegels, en de kracht van eenvoud? Dan helpen wij u graag verder in onze showroom!

Rustige kleuren mozaïek tegels Ston Italia Enamel
Hexagon mozaïek tegels Ston Italia Enamel
Fuweelzachte mozaïeke tegels Ston Italia Enamel
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.