Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Fogliaoro Iridium is het resultaat van consistente onderzoek naar verschillende, maar hedendaagse en moderne stijlen. Door het grondig onderzoeken en de constante vraag naar feedback is deze unieke collectie ontstaan. Ston Italia wilt met deze mozaïek tegel, laten zien dat de Fogliaoro Iridium in iedere ruimte te plaatsen is. Iedere kleur brengt weer andere gedachtes en gevoelens met zich mee naar boven. De luxe design tegels van Fogliaoro Iridium brengen de hedendaagse stijl duidelijk naar boven.

Fogliaoro Iridium in één enkele vorm

Vele collecties van Ston Italia hebben verschillende vormen, zo maken zij vaker gebruik van de langwerpige designs of zelfs van de hexagon vorm. Bij de Fogliaoro Iridium heeft Ston Italia gekozen voor de standaard vorm, de vierkant. Ondanks dat de tegels niet in verschillende vormen komen, komen ze wel in verschillende maten. Zo zijn er namelijk de 15mm x 15mm tegels als de 20mm x 20mm tegels beschikbaar. De tegels zijn in veel verschillende kleuren mogelijk, zoals: Rubino, Oro Giallo of Blu Cobalto en Ombra Bruna, Viola Ametista en Verde Smeraldo. Zoals u ziet, enorm veel keuze in de kleuren, die ieder weer wat unieks hebben. Bent u benieuwd naar de sprekende kleuren van Fogliaoro Iridium? Dan wensen u van harte welkom in onze showroom!

Moderne mozaïek tegels Ston Italia Fogliaoro Iridium
Unieke Mozaïek tegels Ston Italia Fogliaoro Iridium
Mozaïek tegels voor iedere ruimte Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.