Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Follow Quadro Biscotto Plain collectie biedt tegels van gekleurd en geëxtrudeerde porselein. Het handwerk biedt, in combinatie met het moderne design van de tegel, een unieke uitstraling waardoor u de perfecte combinatie van de moderne en klassiek-traditionele stijl in huis haalt. Door de donkere kleur van deze luxe Italiaanse tegel van top kwaliteit past de vloer uitstekend in een kamer met voldoende natuurlijke lichtinval. Ontdek de charmes van de Follow Quadro Biscotto Plain collectie bij Tegels Expert.

Moderne vloertegels

De gladde en donkerbruine vloertegel van de Follow Quadro Biscotto Plain lijn is een moderne en strakke tegel. De warme kleuren creëren echter een ongedwongen en huiselijke sfeer. De vloertegels hebben een vierkant formaat van 16x16cm en zijn 9mm dik. Door het authentieke handwerk kunnen de kleurtonen, de vlakheid en de grootte van de tegel licht afwijken. Om deze reden is elke tegel net een beetje anders en heeft u gegarandeerd een prachtige en unieke vloer in uw woning. Doordat de tegels per verpakking af kunnen wijken wordt aangeraden tegels uit verschillende verpakkingen te combineren. Op die manier bereikt u een natuurlijke afwisseling.

Hexagon tegels uniek en krachtig Ston Italia Follow
Kleurrijke unieke tegels Ston Italia Follow
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.