Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Follow collectie van Ston Italia heeft krachtige tinten en het kaliber van de ambachtelijke fabricage van het product. De nieuwe porseleinen collectie dat door hand gemaakte materiaal gemaakt wordt, is het imperfecte kenmerk van deze unieke collectie. Met de keramische tegels van Follow wordt er een robuuste uitstraling behouden en tegelijkertijd een warm en zacht gevoel gecreëerd in de betreffende ruimte. Het materiaal bestaat uit gekleurde, maar kleine steenstofjes, dat er voor zorgt dat iedere tegel een unieke uitstraling heeft.

Follow Hexagon

Follow wordt in uitzonderlijke vormen beschikbaar gesteld, zo kunt u namelijk de collectie verkrijgen in de vorm van een hexagon of in een langwerpige vorm. De afmeting van de hexagon is 220mm x 190mm en de afmetingen van de langwerpige Follow tegels is 395mm x 65mm. De tegels komen in vier verschillende kleuren, namelijk: Saddle, Graphite, Pure en Juta. Naast de vier uitzonderlijke kleuren, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende oppervlaktes van de Follow tegels. Deze keuze bestaat uit een Plain oppervlakte, een Lace oppervlakte of een Axe oppervlakte. Bent u benieuwd naar de verschillende en uitzonderlijke mogelijkheden, van de Follow collectie van Ston Italia? Dan nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom!

Hexagon tegels uniek en krachtig Ston Italia Follow
Kleurrijke unieke tegels Ston Italia Follow
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.