Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Italiaanse mozaïek tegels met een unieke opvallend patroon, gemaakt van de hoogwaardige kwaliteit dat u van Ston Italia gewend bent, dat is wat u kunt verwachten van de Ston Italia Lacca mozaïek. De Lacca mozaïektegels worden geweven door diverse producten te mengen tot een uniek uiterlijk. In de collectie vindt u hierbij voornamelijk een mix van zilver en bladgoud terug dat beschermd is met een gekleurde lak. 

Handgemaakt Italiaans mozaïek

De Lacca mozaïeklijn van Ston Italia is volledig handgemaakt. De Italiaanse mozaïek tegels zijn met de grootste zorg gecreëerd en bevatten allen een hoge kwaliteit. De Lacca tegels zijn exclusief ontworpen voor het gebruik binnenshuis. Bovendien is er speciale Lacca mozaïek ontwikkeld voor het gebruik van zwembaden, sauna’s en vloeren. Bij Tegels Expert adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms!

Unieke handgemaakte tegels Ston Italia Lacca
Handgemaakt Italiaans mozaïek Ston Italia Lacca
mix zilver en bladgoud tegels Ston Italia Lacca
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.