Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Op zoek naar mozaïek met een unieke metaal look? De Metal serie van Ston Italia biedt een prachtig assortiment hoogwaardig Italiaanse mozaïek. De Ston Italia Metal mozaïek is geproduceerd uit verschillende metalen, zoals staal, koper en aluminium. In de collectie van Tegels Expert vindt u een ruim aanbod Metal mozaïek tegels, de een van massief metaal tot metaal mozaïek bekleed met keramische tegels. Ontdek de volledige collectie bij Tegels Expert!

Mozaïek tegels met een luxe uitstraling

Wilt u uw badkamer, keuken of hal bekleden met mozaïek voor een luxueuze, trendy uitstraling? Dan heeft Ston Italia met de Metal collectie veel te bieden. De mozaïek tegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals visgraat, driehoek of vierkant. Het kleurpalet zijn diverse kleuren terug te vinden die uw woning gegarandeerd een luxe uiterlijk bieden. Denk aan brons, zilver, goud en kopertinten. Zo heeft Metal mozaïek van Ston Italia voor ieder wat te bieden. Laat u verrassen door deze Italiaanse tegels, bezoek één van onze showrooms!

Metalen mozaïek tegels Ston Italia Metal
Italiaanse mozaïek tegels Ston Italia Metal
Italiaanse metalen tegels Ston Italia
Metal Italiaans mozaïek tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.