Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Oro collectie van Ston Italia is een collectie dat is ontworpen met de gedachte om luxe uit te stralen. De glasmozaïek tegelcollectie Oro, brengt de ruimte al snel naar hogere sferen. Doordat de glasmozaïek het licht niet opneemt, maar juist reflecteert, zorgt dit voor een levendige uitstraling en oogt de ruimte automatisch groter. De Oro collectie is daarnaast dé perfecte tegel voor het creëren van een stijlvolle ruimte en/of badkamer. Doordat de mozaïek tegels op ‘sheets’ komen, is het ook nog eens gemakkelijk te plaatsen op maat!

De unieke kleuren van Oro

Ston Italia heeft gekozen voor enkele, maar unieke kleuren, die ieder weer staan voor natuurlijke helderheid in combinatie met overweldigende luxe.  Zo is de mozaïek tegel Oro verkrijgbaar in meerdere varianten van goud en zilver. Naast de keuze uit de opmerkelijke kleuren, kunt u ook kiezen uit de verschillende oppervlaktes. Wilt u meer een matte tegen of toch juist een glanzende? De tegels komen in een vaste maat van 20mm x 20mm x 4mm en er past een voeg tussen met de afmeting van maximaal 2mm. De sheet waarop de Oro tegels geleverd worden zijn 327mm x 327mm. Bent u benieuwd naar de luxe uitstraling van de Oro mozaïek tegelcollectie? Dan zien wij u graag terug in onze showroom! 
 

Italiaanse mozaïek tegelsSton Italia Oro
Glasmozaïek tegels Ston Italia Oro
Unieke combinatie tegels Mozaïek Ston Italia Oro
Glasmozaïek opmerkelijke kleur tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.