Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Pavé Disegno van Ston Italia wordt gezien als een unieke collectie van Ston Italia. En dit is zeker verdiend! Met de Pavé Disegno geeft Ston Italia u namelijk de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kunstwerken. Deze werken zijn gerealiseerd door verschillende printen van unieke mozaïekpatronen. Pavé Disegno staat voor het moderne en hedendaagse design en past voornamelijk in de moderne ruimtes. 

De kleuren en maten van Pavé Disegno

Ston Italia heeft al enorm veel verschillende mozaïek kunstwerken ter beschikking gesteld. Maar naast de, al ontworpen sheets, heeft u ook de mogelijkheid om een eigen ontwerp door te geven. Dit  is precies wat Ston Italia nou zo bijzonder maakt! De sheets komen in allerlei verschillende vormen en maten, en zo zijn de mozaïektegels verkrijgbaar in de volgende maten: 8x8 – 10x10 – 15x15 en 20x20 (alle maten zijn in millimeter). Aangezien we het hier over kunstwerken hebben, zijn alle kleuren mogelijk om te leveren. De tegels kunnen, ondanks de grote, gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden, namelijk als vloer- en wandtegel, maar ook als buitentegel of zelfs voor in uw zwembad. Bent u benieuwd naar de moderne en hedendaagse kunstwerken van Ston Italia? Dan heten wij u van harte welkom in onze showroom!

Mozaïek tegels Ston Italia Pave Disegno
Moderne tegels Ston Italia Pave Disegno
Italiaanse moderne tegels Pave Disegno
Italiaanse Mozaïek tegels Ston Italia Pave Disegno
Pave Disegno Mozaïek tegels Ston Italia
Italiaans Mozaïek tegels Pave Disegno
Mozaïek moderne tegels Ston Italia Pave Disegno
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.