Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Pavé Piscine maakt het voor u mogelijk om een zwembad te creëren dat uitstraalt wat u wenst. Wilt u namelijk een zwembad hebben dat voor klasse en stijl staat? Dan is dit mogelijk door bijvoorbeeld te kiezen voor de Ripple Fantasy uitvoeren. Wilt u een wat speelser design? Dan kan er bijvoorbeeld voor de Dolphin Circle gekozen worden. Ston Italia geeft u met de Pavé Piscine collectie de mogelijkheid om een zwembad te creëren dat op geen ander lijkt. Pavé Piscine zorgt bij veel projecten voor het gewenste resultaat en wij geloven er in dat Ston Italia dit resultaat ook bij uw zwembad kan leveren.

De mogelijkheden met Pavé Piscine

Ston Italia heeft natuurlijk de standaard blauwe editie voor in de zwembaden, maar daarnaast bieden zij nog veel meer. Zo kunt u er voor kiezen om daadwerkelijke kunstwerken in uw zwembad te laten plaatsen, zoals de Floating Lotus. De afmetingen van de sheets kennen geen vaste maten en worden natuurlijk voor ieder zwembad op maat gesneden. De afmeting van de mozaïektegels is 20x20mm met een dikte van 4mm. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Pavé Piscine voor uw zwembad? Breng dan een bezoek aan onze showroom en dan vertellen wij u hier graag meer over!

Zwembad tegels Ston Italia Pave Piscine
Blauwe zwembadtegels 	Ston Italia Pave Piscine
Zwembad tegels blauw 	Ston Italia Pave Piscine
Dolphin Circle	tegels Ston Italia Pave Piscine
Blauwe Italiaanse zwembad tegels Skon Italia
Tegels Ston Italia Pave Piscine
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.