Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Pietrarreda collectie van Ston Italia biedt een onderscheidend aanbod luxe mozaïek tegels. Alle mozaïekproducten uit de Pietrarreda lijn zijn uitsluitend gemaakt van natuursteen. Door de verschillende natuurlijke tinten en steeneigenschappen is elke Pietrarreda mozaïektegel uniek en bezit het unieke kenmerken die u enkel vindt bij het gebruik van natuurlijke producten. Laat u verrassen door deze prachtige collectie of kom langs in één van de showrooms van Tegels Expert!

De natuurlijke uitstraling van Pietrarreda

Doordat de Pietrarreda mozaïek van Ston Italia uit verschillende natuurstenen wordt geproduceerd, biedt de Italiaanse mozaïekproducent een ruim assortiment tegels aan. Zo biedt de collectie mozaïek in verschillende structuren, kleuren, maten en vormen. De tegels zijn geschikt voor zowel wand als vloer en kunnen binnen- en buitenshuis worden geplaatst. Hiermee creëert u heel eenvoudig een luxe, hoogwaardige uitstraling in uw woning.
 

Mozaïek natuursteen tegels Ston Italia Pietrarreda
Mozaïek tegels Ston Italia Pietrarreda
Prachtige mozaïek tegels Ston Italia
Italiaanse Natuursteen tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.