Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston heeft een uniek gevoel naar boven weten te halen met een bijzondere lijn van mozaïek tegels. De lijn Prestige geeft u namelijk het gevoel dat de ruimte opstijgt. Door het driedimensionaal gevoel dat wordt gecreëerd, heeft Ston wederom een authentieke mozaïek tegel weten te ontwerpen. Prestige is ontworpen met het oog op kosten-reductie, stijl en originaliteit. Door deze drie te eigenschappen te combineren is er een opmerkelijke lijn ontstaan. De vormen van de kleine tegels zijn ook anders dan de klassiekers. De Prestige lijn komt namelijk in ronde tegels. 

De Prestige lijn

De Prestige lijn van Ston is kunst. De kleuren die gebruikt worden, de vormen en het gevoel dat erbij komt, dit is simpelweg een uniek ontwerp. Prestige is in één maat verkrijgbaar, namelijk; een ronde van 20mm met een dikte van 8mm. De ‘sheet’ is 315mm x 280mm en het kan gebruikt worden op ieder oppervlakte, zelfs in het zwembad. Prestige is uitgekomen met zes unieke kleuren: Prestige Gold, Prestige Rose Gold, Prestige Gun Metal, Prestige Silver, Prestige Pearls en Prestige Aviation. Iedere kleur brengt een ander gevoel met zich mee, een gevoel die wij graag met u delen. Bent u benieuwd naar de unieke mozaïek tegels van Ston? Dan nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom!

Driedimensionale mozaïek tegels Ston Italia Prestige
Klassieke ruimtelijke tegels Ston Italia Prestige
Authentieke driedimensionale tegels Ston Italia Prestige
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.