Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Starpix is een authentieke collectie van Ston Italia. Een tegel dat op basis van een technisch composietmateriaal van kwarts en harsen is gemaakt, een unieke carrosseriekleur heeft, gepolijst is en is gerectificeerd. Zoals u ziet, een unieke tegel met klasse. Deze tegel wordt ook bijzonder veel gewaardeerd als werkblad dat op maat gemaakt kan worden. Door de harde eigenschappen van deze tegel is het namelijk zeer bestendig tegen stoten van bijvoorbeeld werkgerei. 

De mogelijkheden met Starpix

Ston Italia houdt van artistieke kleuren, en dit ziet u terug in de collectie van Starpix. De tegel is namelijk verkrijgbaar in enorm veel kleuren waarvan enkele er enorm uitspringen. Denk aan de kleuren zoals Marine, Fiamma of Ocragialla. Deze kleuren maken de tegel zeer bijzonder en uniek. De mooi gekleurde tegels van Starpix zijn verkrijgbaar in de maten: 300mm x 300mm of de 600mm x 600mm. Ongeacht de grote van de tegel, de tegels zijn te allen tijde 12mm dik. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met de Starpix tegel en de unieke kleuren van deze collectie? Breng dan een bezoek aan onze showroom en dan nemen wij u graag mee in de wereld van Ston Italia!

Authentieke Ston Italia collectie Starpix tegels
Technisch composietmateriaal tegels Ston Italia
Unieke Italiaanse tegels met klasse Ston Italia Starpix
Authentieke tegels uniek Ston Italia Starpix
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.