Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De kenmerkende tegels van de Thin collectie geven een beeldende en complexe impressie. De grote en dunne platen zijn gemaakt van porselein en zijn geschikt als muurbedekking. Door meerdere platen aansluiten op de muur aan te brengen ontstaat een passend geheel. Ook bestaat de mogelijkheid de platen in te zetten als decoratie door slechts een of enkele platen te gebruiken. Door de hoge kwaliteit van het materiaal kunnen de platen ook gebruikt worden als vloer. Heatset printing zorgt voor een sterkere fixatie van de kleuren waardoor deze niet zullen vervagen in ruimtes met veel lichtinval. De tegels van de Thin Digital lijn zorgen voor een unieke uitstraling in uw hele huis. Ontdek bij Tegels Experts het hele assortiment van de Thin lijn.

Wandtegels in verschillende designs

De unieke Italiaanse tegellijn is beschikbaar in diverse kleuren en patronen. Zo zijn er 6 verschillende designs waarbij elk design verkrijgbaar is in 2 tot 3 verschillende uitgaves van 4 verschillende tinten. De kleuren variëren van lichte tot donkere pasteltinten, maar ook heldere donkere kleuren zijn beschikbaar binnen deze lijn. De platen hebben een formaat van 1000x3000x6mm en kunnen daarmee eenvoudig individueel of als set geplaatst worden. Zijn de kleuren precies waar u naar opzoek bent maar passen de designs niet helemaal in uw woning? Deze hoogwaardige tegels zijn beschikbaar met gepersonaliseerde prints en kunnen aangepast worden naar uw wensen!

Unieke tegels Ston Italia Thin Digital
Italiaanse tegels Ston Italia Thin Digital
Wandtegels Italiaans Ston italia Thin Digital
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.