Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Thin Laser collectie is net even anders dan de andere collecties in de “Thin” lijn. Hoewel ook deze porseleinen tegels expressief, veelzeggend en complex zijn, bieden zij meer creatieve vrijheid dan de tegels van de Thin Digital en Thin Digital 3.0 collecties. Deze Italiaanse tegellijn in roestkleuren met speels design biedt namelijk de mogelijkheid uw eigen unieke muurbedekking te creëren middels diverse varianten achtergrondkleur, patroon en patroonkleuren.
De dunne platen zijn van hoge kwaliteit en hebben een afmeting van 1000x3000x6mm. Ze zijn geschikt als wandbedekking maar ook als decoratie, en kunnen zelfs in ruimtes met veel licht worden ingezet als vloertegel.

Wandtegels in verschillende designs

De wandtegels van de Thin Laser collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen waardoor eigen combinaties gemaakt kunnen worden. De vier verschillende achtergrondkleuren bestaan uit verschillende roesttinten van licht tot donker. Deze kunnen gecombineerd worden met vier verschillende patronen. De patronen die beschikbaar zijn voor de decoratie van de platen tonen ofwel pijlen, vogels, cirkels of rozen. Ook de patronen voor de decoratie zijn beschikbaar in diverse kleuren. De achtergrondkleur, het patroon, en de patroon kleur kunt u vrij combineren om uw eigen unieke wandbedekking te creëren. 

Diverse kleuren en patronen tegels Ston Italia Thin laser
Italiaanse tegellijn Ston Italia Thin laser
Thin laser unieke Italaanse Tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.