Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Een tijdloos en veelzijdig interieur creëert u met de Whitefloor lijn van Ston Italia. De Whitefloor lijn bestaat uit extreem witte vloertegels in twee verschillende uitvoeringen: Superwhite en White Angel. U vindt het assortiment tegels van Ston Italia Whitefloor bij Tegels Expert. De tegels worden vervaardigt volgens een dubbele laadmethode waardoor u verzekerd bent van de hoge kwaliteit die u van onze tegels gewend bent.

Extreem witte glaskeramische tegels 

De Ston Italia Whitefloor lijn bestaat uit twee soorten vloertegels: Superwhite en White Angel. De Superwhite tegels worden vervaardigt volgens een dubbele laadmethode waarbij de porseleinen steengoedbasis wordt overgoten met een 4 mm dikke glaslaag. Hierdoor ontstaat er een gepolijste tegel met een niet-absorberend oppervlak. Tijdens de productie van de Superwhite tegels wordt er een dun extra wit mengsel op een gewone porseleinen steengoedbasis geplaatst, resulterend in goedkope, zeer witte porseleinen tegels. De tegels zijn geschikt als vloertegels en komen in drie verschillende formaten. Zo kunt u kiezen uit de formaten 100x100 cm, 80x80 cm en 60x60 cm. Door het tijdloze ontwerp van de Whitefloor lijn kunt u de tegels in iedere ruimte toepassen en vervolgens naar uw eigen stijl plaatsen. 
Bent u benieuwd naar de tijdloze glaskeramische tegellijn Whitefloor? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren!

Extreem witte glas keramische tegels Ston Italia Whitefloor
Extreem wit vloertegels Ston Italia Whitefloor
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.