Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Whitewall lijn bestaat uit zowel effen als decoratieve wandtegels, geschikt voor de woonkamer, de badkamer, de keuken of het toilet. Er wordt een onderverdeling gemaakt in vier soorten wandtegels in twee mogelijke formaten. Hierdoor is er voor ieder interieur wel een geschikte Whitewall tegel te vinden. Ontdek het assortiment tegels uit de Whitewall lijn bij Tegels Expert

Veelzijdige wandtegelcollectie 

De Whitewall lijn van Ston Italia is een veelzijdige wandtegellijn. De wandtegels komen in twee mogelijke formaten, namelijk 30x90 cm en 30x60 cm. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uit vier soorten tegels te kiezen. Allereerst kunt u kiezen voor White Home. Dit zijn witte tegels waarbij er onderscheid wordt gemaakt in een glanzende en een matte afwerking. Daarnaast kunt u kiezen voor Damasco Decor, een ornament met 24 kt goud op een dubbel gebakken witte pasta die vervolgens geglazuurd en gerectificeerd is. Ook kunt u kiezen voor de Poppy. Deze wordt op dezelfde manier geproduceerd als de Damasco Decor, alleen dan zonder het goud. De laatste mogelijkheid is de Diamantato. Deze wandtegel heeft de uitstraling van een langwerpige diamant en wordt eveneens op dezelfde manier geproduceerd.  

Effen wandtegels Ston Italia Whitewall
Decoratieve wandtegels Ston Italia Whitewall
Witte wandtegels met decoratie Ston Italia Whitewall
Whitewall Tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.