Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tagina Concreate is de perfecte samenstelling van glamoureuze uitstraling en het respecteren van natuurlijke materialen, waar Tagina om bekend staat. De tegels hebben een doorleefde uitstraling doordat ze opzettelijk onvolmaakt zijn. De textuur van de tegels is zacht en aangenaam om aan te raken. De visuele kenmerken van beton worden behouden, maar in combinatie met de voordelen van porcellanato krijgen de tegels een antislipafwerking. Kortom, maak uw minimalistische interieur af met een luxe en verfijnde betonlook tegelvloer met tegels uit de Concreta lijn van Tagina.

Elegante en verfijnde betonlook tegels

De Tagina Concreta tegels bieden een oplossing voor iedere designwens. De tegels worden standaard geleverd in de formaten 120x280 cm, 120x120 cm, 60x120 cm, 60x60 cm, 30x60 cm, 90x90 cm en 45x90 cm. De betonlook van de tegels wordt nog meer geaccentueerd door het grote formaat. Hierbij heeft u de keuze uit drie kleuren, lichtgrijs, donkergrijs en een bruine tint. Om de continuïteit tussen binnen en buiten te garanderen en te versterken kunnen de tegels zowel binnen als buiten worden toegepast. 
Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de Tagina Concreta collectie? Neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom. 

Tagina Concreta Italiaanse tegels
Betonlook Italiaanse tegels Tagina Concreta
Tegels in betonlook Tagina Concreta
Tagina Contreta tegels in betonlook
Tagina Concreta betonlook tegels
Concreta Italiaanse tegelcollectie Tagina
Tagina Concreta tegelcollectie betonlook
Betonlook tegels Concreta Tagina
Italiaanse tegels in betonlook Concreta Tagina
Italiaanse tegels in betonlook Tagina Concreta
Tagina Concreta tegels collectie
Concreta Tagina beton look tegels
Tagina Concrete tegels in betonlook
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.