Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tagina Il Cottotagina is de perfecte combinatie van oud en nieuw. Dit is een collectie keramische tegels met een cotto effect, waardoor deze collectie een sterk en doortastend karakter heeft. Bij het vervaardigen van deze tegels is nauw gelet op de tinten. Hierdoor zijn de Il Cotto Tagina tegels geschikt voor ieder gebruik, van rustiek tot modern. Bovendien maakt de lichte schaduwvariatie deze tegels uniek in zijn soort. Laat u inspireren door de Il Cottotagina collectie bij Tegels Expert.

Il Cotto Tagina buitentegels

Il Cottotagina geeft u de mogelijkheid om de keramische tegels te kiezen in verschillende formaten en afwerkingen. Zo heeft u voor vloertegels de keuze uit de formaten 60x60 cm, 30x60 cm, 90x90 cm. Voor wandtegels kunt u daarnaast kiezen voor het formaat 15x60 cm. Ook zijn er vier warme en gastvrije kleurmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tegel met een natuurlijke uitstraling, met rode of grijze tint, maar ook voor een tegel met een decoratieve schildering. Deze kleuren geven een extra dimensie aan het cotto-effect van de tegels.
Wilt u graag meer informatie over de Il Cotto Tagina tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of maak een afspraak om langs te komen bij ons in de showroom. 

Il Cotto Tagina Italiaanse tegels
Ilcottotagina Tagina tegels
Tagina Il Cotto Tagina tegels
Ilcottotagina tegels uit Italie
Italiaanse tegels van Il Cotto Tagina collectie
Il Cotto Tagina Italiaanse buitentegels
Ilcottotagina Italiaanse tegels
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.