Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Lilac is een marmertegel collectie van Tagina en is geïnspireerd op natuurlijk marmer van oosterse oorsprong. Hetgeen dat de Lilac collectie uniek maakt is de variëteit van de tegels, die tegen de witte achtergrond naar de heldere en uitgesproken zwarte aders soms een zachte violette tint afgeeft. Dit zorgt voor een verrassende look met een verfijnde aantrekkingskracht, gecombineerd met uitstekende technische kenmerken, waardoor het geschikt is voor iedere ruimte in huis.

Zwarte aders met zachte violette tint

De Tagina Lilac serie kan door het hele huis gebruikt worden, zowel als vloer- en wandtegels. Bovendien kunnen de tegels gebruikt worden voor het creëren van de meest uiteenlopende innovatieve toepassingen. Van iconische interieur creaties, zoals tafels en wastafels, tot elegante gevels. Lilac is uitgekomen in de formaten 160x320 cm, 120x280 cm, 120x120 cm, 60x120 cm, 80x80 cm en mozaïek (5x5) 30x30 cm. De Lilac tegel is een authentieke tegel met uitzonderlijke glans, welke het resultaat is van het gebruik van speciale korrels in de productiefase.
Breng een bezoek aan onze showroom en laat u betoveren door de luxueuze marmer tegels met unieke violette tint uit de Lilac collectie van Tagina.

Tagina Lilac tegels uit Italie
Tagina Lilac Italiaanse tegels
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.