Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tagina is een tegelmerk dat expert is in het laten herleven van oude tijden, met moderne invloeden. Het merk laat zich inspireren door de belangrijkste kenmerken van natuurlijke materialen, zoals beton en natuursteen. Een belangrijke eigenschap is dat enkele collecties, waaronder de Tagina Metal collectie, worden geproduceerd met de focus op een ‘verouderde’ look. In deze Metal collectie zijn corrosie en oxidatie hetgeen dat de aandacht trekt. Deze tegels geven een gevarieerde en originele persoonlijkheid aan uw interieur. 

Persoonlijkheid voor binnen en buiten

De tegels uit de Tagina Metal lijn bestaan uit een veelzijdig assortiment. Zo bevat de lijn niet alleen tegels voor binnen, maar zijn de tegels mede dankzij de R11-afwerking ook geschikt als buiten tegels. Bovendien zijn de tegels geschikt om te gebruiken als wand- en vloertegels. De Metaal tegels zijn in beide varianten in vijf kleuren te verkrijgen: Pearl, Iron, Corten, Oxide en Titanium. Door de keuze uit verschillende diktes en de formaten 120x280 cm, 120x120 cm, 60x120 cm en mozaïek (5x5) 30x30 cm, is er altijd wel een tegel die aanspreekt in deze collectie tegels in metaal look. Kortom, de Metal lijn is in iedere ruimte toepasbaar en helemaal naar uw wensen en stijl te plaatsen.

Metaal tegels uit Italie van Tagina Metal
Tagina Metal collectie tegels metaal look
Tagina Metal metaal look tegels
Metal Tagina tegels metaal look
Tagina Metal metaal tegels voor buiten
Tagina Metal Italiaanse metaal look tegels
Metaal tegels van Tagina Metal collectie
Tagina metal Italiaanse metaal tegels
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.