Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar duurzame tegels gemaakt van natuursteen of met een natuursteenlook uitstraling? Ontdek de volledige collectie topkwaliteit Italiaanse en Spaanse tegels bij Tegels Expert. Wij bieden een ruim assortiment tijdloze, prachtige natuursteen tegels aan.

Door de verschillende bewerkingen, eigenschappen, vormen en kleuren geven natuursteen tegels een unieke, onderscheidende én luxueuze uitstraling aan uw woning. Van strak en modern, tot klassiek en landelijk. Ontdek de mogelijkheden bij Tegels Expert!

Hoogwaardige natuurstenen voor vloer- en wandtegels

Hoogwaardige natuurstenen voor vloer en wand

Natuurstenen tegels zijn een unieke combinatie van stijl, luxe en warmte en bieden u de mogelijkheid uw woning helemaal naar wens te maken. Alle natuurstenen én natuursteenlook tegels aangeboden door Tegels Expert zijn afkomstig van A-merk Italiaanse en Spaanse tegelproducenten, waaronder Casalgrande Padana, Leonardo en Prissmacer. Hiermee garanderen wij u topkwaliteit natuurstenen tegels die met zorg zijn gecreëerd en een duurzame levensduur hebben. De natuursteen tegels zijn geschikt voor vloer en wand en verkrijgbaar in diverse vormen, eigenschappen en uitvoeringen. Wij helpen u graag verder bij het vinden van geschikte natuurstenen tegels voor vloer en wand. Benieuwd naar de volledige collectie? Ontdek onze website of kom langs in één van onze showrooms.

Moderne mozaïek tegels Ston Italia Fogliaoro Iridium
Tagina Il Cotto Tagina tegels
Zeshoekige Mozaïek subtiele print tegels Ston Italia
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Gekleurde glasmozaïek Ston Italia Classic
Beton look porselein tegels AVA Skyline
tegels expert natuursteen op maat

Natuursteen op maat

Tegels Expert helpt u graag verder bij het verwezenlijken van uw wensen. Daarom bieden wij naast ons hoogwaardig aanbod natuursteen tegels ook maatwerk aan. Zo kunnen wij u helpen bij de creatie van unieke natuursteen tegels voor vloeren en wanden alsmede natuurstenen interieurmeubels. Hoe uw gewenste natuursteenproduct ook eruit ziet, met de natuursteen op maat helpt Tegels Expert als tegelleverancier u verder. Kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

badkamer tegels wand

Ontdek de collectie natuursteen tegels

Natuurstenen tegels voor uw keuken, badkamer, hal of elders in uw woning. Tegels Expert is uw specialist voor natuurstenen tegels voor vloeren en wanden. Wij helpen u verder bij het vinden van de gewenste natuursteen op maat. Laat u verrassen door de pracht van onze Spaanse en Italiaanse tegels op onze website, neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in één van onze showrooms!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.