Beoordeeld met een 9.0 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tegels Expert is úw partner voor 100% Italiaanse en Spaanse tegels. Met passie voor hoge kwaliteit tegels leveren wij al vele jaren de meest trendy, bijzondere en stijlvolle tegels aan onze klanten. De tegels in ons assortiment hebben een hoogwaardige kwaliteit, eigentijds karakter en onderscheidende eigenschappen.

Door onze jarenlange nauwe samenwerking met onze vaste Spaanse en Italiaanse leveranciers, kunnen wij onze tegels voor een scherpe prijs leveren. Wij willen u het beste bieden. Laat ons u daarom persoonlijk helpen bij het vinden van dé perfecte vloertegels of wandtegels. Neem contact met ons op!

Úw partner voor Italiaanse en Spaanse tegels

Bij Tegels Expert kunt u rekenen op keramische tegels van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment Spaanse en Italiaanse tegels zijn met de grootste zorg geproduceerd en beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u een totale beleving. Met kennis, ervaring en passie helpen wij u verder bij het vinden van de gewenste tegels voor vloer of wand. Ontdek het assortiment van Tegels Expert.

Persoonlijk advies

Heeft u nog niet een echt idee naar welke tegels u op zoek bent? Door het grote aanbod aan tegels kan het maken van de juiste keuze lastig zijn. Laat u daarom inspireren in onze showroom, gelegen in Den Bosch. Neem rustig de tijd om het assortiment te bekijken. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u bij het vinden van geschikte Italiaanse en Spaanse tegels. Ook geven wij u graag een proeftegel mee naar huis. Zo staat Tegels Expert voor persoonlijke service en helpen wij u met het vinden van tegels waar u écht plezier van zal hebben.

Kom langs in onze showroom

De prachtige uitstraling van onze tegels moet u met eigen ogen zien, aanraken en voelen. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door ons ruim assortiment met meer dan 50 A-merk Italiaanse en Spaanse tegels. Maak een afspraak! We hopen u snel te mogen verwelkomen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen