Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tegels Expert is úw partner voor 100% Italiaanse en Spaanse tegels. Met passie voor hoge kwaliteit tegels leveren wij al vele jaren de meest trendy, bijzondere en stijlvolle tegels aan onze klanten. De tegels in ons assortiment hebben een hoogwaardige kwaliteit, eigentijds karakter en onderscheidende eigenschappen.

Door onze jarenlange nauwe samenwerking met onze vaste Spaanse en Italiaanse leveranciers, kunnen wij onze tegels voor een scherpe prijs leveren. Als importeur leveren wij aan tegelzaken verspreid over heel Nederland. Wij willen u het beste bieden. Laat ons u persoonlijk helpen bij het vinden van dé perfecte vloertegels of wandtegels. Neem contact met ons op of kom langs in onze eigen showroom in Den Bosch.

tegels expert partner voor spaanse en italiaanse tegels

Úw partner voor Italiaanse en Spaanse tegels

Bij Tegels Expert kunt u rekenen op keramische tegels van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment Spaanse en Italiaanse tegels zijn met de grootste zorg geproduceerd en beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u een totale beleving. Met kennis, ervaring en passie helpen wij u verder bij het vinden van de gewenste tegels voor vloer of wand. Ontdek het assortiment van Tegels Expert.

Details van de VIS collectie van LaFaenza
Vierkante tegels met gouden details van LaFaenza
Italiaanse Mozaïek tegels Elite Ston Italia
Metal Tagina tegels metaal look
Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
tegels expert persoonlijke advies keramische tegels

Persoonlijk advies

Wij realiseren projecten met keramiek op het hoogste niveau. Producten hiervoor zijn geselecteerd in verschillende landen binnen Europa waaronder Italië en Spanje. Een aantal van deze creaties zijn te zien op onze website. Of laat u inspireren in onze showroom, gelegen in Den Bosch, welke op afspraak is te bezoeken. Neem rustig de tijd om het assortiment te bekijken. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u bij het vinden van geschikte Italiaanse en Spaanse tegels. Ook geven wij u graag een proeftegel mee naar huis. Zo staat Tegels Expert voor persoonlijke service en helpen wij u met het vinden van tegels waar u écht plezier van zal hebben.

Hoge kwaliteit spaanse en italiaanse tegels

Hoge kwaliteit producten

Tegels Expert maakt enkel gebruik van hoge kwaliteit materiaal. We brengen afbouwmaterialen op de markt van een eenzaam hoog kwalitatief niveau gemaakt met de meest moderne technieken welke momenteel globaal voorhanden zijn. Zo maken wij gebruik van Adesital producten, die iedere tegelzetter helpt op een vrij eenvoudige manier een tegelvloer te leggen of wandtegels te plakken. Veel van onze producten worden met de meest moderne technieken geproduceerd. Om een top kwaliteit te bereiken dienen niet alleen producten te worden veranderd, maar ook de manier van verwerking. Zo innoveren wij bij Tegels Expert continu en verstrekken wij altijd (project) advies op maat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
tegels expert showroom italiaanse en spaanse tegels

Kom langs in onze showroom

De prachtige uitstraling van onze tegels moet u met eigen ogen zien, aanraken en voelen. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door ons ruim assortiment met meer dan 50 A-merk Italiaanse en Spaanse tegels. Maak een afspraak! We hopen u snel te mogen verwelkomen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.