Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Panaria Ceramica staat bekent om hoge kwaliteit, dit doordat zij de focus op innovatie en research enorm veel aandacht geven. Het is een Italiaanse keramische wand- en vloertegels producent dat een visie heeft om uw huis om te kunnen toveren naar uw droomhuis.

Doordat Panaria een breed assortiment aan verschillende keramische tegels heeft, bent u er van verzekerd dat er een passende tegel voor uw interieur en stijl tussen zit. Door het brede assortiment aan tegelseries heeft Panaria de mogelijkheid om hun visie te verwezenlijken en tegelijkertijd ook die van u!

Hoge kwaliteit keramische vloer en wandtegels

Panaria tegels van pure kwaliteit

De keramische wand- en vloertegels van Panaria Ceramica staan bekend om de hoge kwaliteit van Italiaanse afkomst. Zij zijn continue op zoek naar innoverende ideeën, denk hierbij aan betere waste management, producten die langer mee kunnen gaan, duurzame verpakkingen gebruiken, CO2 uitstoot vermindering en het recyclen. Dit bewijst dat Panaria er alles aan doet om u te voorzien van de beste keramische tegels die ook nog eens op de meest duurzame manier zijn geproduceerd. 

I Marni La Faenza marmer tegels
Glasmozaïek opmerkelijke kleur tegels Ston Italia
Tagina Segesta marmer badkamer
Whitewall Tegels Ston Italia
Ilcottotagina Italiaanse tegels
VIS collectie tegels buiten toegepast
Stijlvolle Panaria tegels

Panaria tegels staan voor stijl

De tegelseries lopen te alle tijde mee met de huidige interieurtrends. Dit komt doordat het hun gelukt is om een tijdloze collectie aan tegelseries te creëren en er zo een enorm breed assortiment is ontstaan. Dit assortiment is voor zowel particulieren als grote organisaties bereikbaar, maar hiernaast kiezen ook vele architecten en interieurdesigners voor Panaria als hun ‘to-go’ vloer- wandtegel leverancier. Dit bewijst dat alle soorten stijlen geleverd kunnen worden, denkt u aan een stijl van natuursteen of juist een betonnen stijl? Dit is binnen de uitgebreide tegelcollectie allemaal mogelijk!

Panaria tegels assortiment

Panaria’s assortiment

Heeft u interesse in de unieke stijl en werkwijze van Panaria? Tegels Expert helpt u met de gehele verzorgen van A tot Z. Denk hierbij aan het voorleggen van de passende tegelseries, of het ‘out of the box’ mee denken zodat er ten alle tijden een goede keuze gemaakt wordt. Tegels Expert wilt u graag te woord staan en helpen met professioneel advies. Ontdek in onze showroom verschillende series zoals onder andere de Opificio 22/a serie, een tegel die de sterke maar toch een zachte ‘soul’ van cement uit. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Bezoek onze showroom!

Onze showroom staat vol met de verschillende en unieke wand- en vloertegels van Panaria waardoor u in uw huis een zeer luxe gevoel kunt creëren. Tegels Expert werkt al jarenlang nauw samen met verschillende Italiaanse leveranciers en hierdoor kunnen wij een zeer scherpe prijs hanteren. Bent u benieuwd naar ons aanbod en wat de keramische tegels voor u kunnen betekenen? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ervaar met eigen ogen de kracht van Panaria. Wij staan voor u klaar en hopen u graag in onze showroom te zien!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.