Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons
Tegels Expert wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9 uit de 10 gebaseerd op 8 van klanten.
Sanne Smeets 9 / 10 Via Instagram prachtige tegels voorbij zien komen van Casalgrande Padana maar helaas geen tegelbedrijf in de buurt wat dit aanbood. Na zoektocht op internet uiteindelijk in de showroom van Tegels expert geweest waar we beleefd geholpen zijn & keurig doorverwezen naar een tegelzetter bij ons in de buurt die voor ons alles van a-z geregeld heeft. Bleek dus toch dat het ook bij ons in de buurt verkrijgbaar was. Bedankt Leo voor de service!
Danielle de Goeij 9 / 10 Super geholpen door Leo! Vriendelijk, behulpzaam, hij komt zijn afspraken na en heeft veel kennis. Voor ons was het meteen duidelijk dat we alle tegels bij Tegels-Expert wilden afnemen. Ruime keuze aan prachtige tegels in diverse maten en varianten. We zijn enorm blij met het eindresultaat, het staat echt prachtig!
Houben tegelwerken 9 / 10 Tegels-Expert / L-projects hebben we bij Houben tegelwerken al jarenlang een prettige samenwerking mee. Leo, compliment voor je kennis en kunde en mooie producten.
Ron Schreurs 8 / 10 Zeer mooie tegelcollectie, prijs-kwaliteit verhouding ook in orde + bijzonder goed advies.
Michael 9 / 10 Prachtige showroom, gedegen advies en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Hartelijk dank voor onze prachtige nieuwe vloer!
Luke 10 / 10 Uitstekende kwaliteit en zeer vakkundig personeel.
Rob Doornbos 9 / 10 Prima producten tegen een zeer concurrerende prijs. Het goede advies en de geweldige service maakte de zaak compleet. Mijn complimenten!
Antoine 8 / 10 Mooie showroom + kennis van zaken! Nemen echt de tijd voor het gesprek en het advies. De prijs-kwaliteit verhouding vond ik ideaal; luxe uitstraling en dat voor scherpe prijzen.
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.