Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar prachtige kwaliteit tegels voor in uw keuken, hal, badkamer of terras? Dan bent u gegarandeerd op zoek naar Spaanse tegels. De tegels staan bekend om een ongekende kwaliteit, unieke vormgeving en veelzijdige patronen en kleuren.

Tegels Expert importeert de prachtigste Spaanse tegels van verschillende A-merken. Ontdek ons assortiment of kom langs in onze showroom en ontdek zelf de uitstraling van Spaanse tegels.

Spaanse tegels met unieke, exclusieve uitstraling

Tegels met een unieke, exclusieve uitstraling

Spaanse tegels kenmerken zich door een unieke, luxe uitstraling. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardige steensoorten en worden in Spaanse fabrieken met zorg omgevormd naar de mooiste, topkwaliteit tegels. A-merk Spaanse tegelmerken ontwerpen elke tegel helemaal naar eigen inzicht en creëren hiermee de meest prachtige designs, motieven, kleuren en vormen. Zo staan Spaanse tegels voor ware kunst. Met een ruime en divers aanbod aan hoogwaardige tegels uit Spanje, vindt u tegels die passen bij uw interieurstijl. 

 

Kleurrijke Italiaanse tegels in interieur
Tagina Lilac Italiaanse tegels
Rustige kleuren mozaïek tegels Ston Italia Enamel
Elegante fascinerende natuurlijke marmerlook tegels Imola
Creatieve Mozaïek tegels Ston Italia Enamel Pattern
Spaanse tegels hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit wand- of vloertegels, dan hebben Spaanse tegels veel te bieden. Spaanse tegelmerken staan bekend om hun unieke designs, gecombineerd met de nieuwste ontwikkeltechnieken. Hiermee brengen deze merken enkel keramische tegels van de hoogste kwaliteit op de markt. Doordat Tegels Expert nauw contact heeft met onze Spaanse leveranciers, kennen wij het productieproces en houden wij de kwaliteit zo goed in de gaten. Hiermee kunnen wij me vertrouwen een uniek en diverse assortiment Spaanse tegels van topkwaliteit aanbieden. Ontdek onze topmerken zoals, Marazzi, Atlas Concorde, Castelvetro en Flaviker.

 

Spaanse vloertegels en wandtegels

Spaanse vloertegels en wandtegels

Tegels Expert biedt zowel verschillende Spaanse vloertegels en wandtegels. De vloertegels zijn in verschillende varianten, maten, diktes en patronen te verkrijgen. Om uitglijden te voorkomen, kunnen de Spaanse vloertegels worden voorzien van een matte of ongepolijste laag. De Spaanse wandtegels zijn met de grootste zorg geproduceerd en gemaakt van enkel kwaliteit keramiek. 

 

Apavisa Terrazzo
Apavisa Terrazzo
Apavisa Ocean
Prissmacer
Prissmacer Vanity
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Spaanse tegels met ongekende kwaliteit

Bezoek onze showroom

Tegels Expert is al jarenlang trotse verkoper van Spaanse tegels met een ongekende kwaliteit. Door onze nauwe samenwerking met Spaanse leveranciers zijn wij nauw betrokken met het productieproces en weten wij Spaanse vloertegels en wandtegels tegen een scherpe prijs te verkopen in Nederland. Zo passen Spaanse tegels binnen veel verschillende budgetten! Ontdek wat wij u te bieden hebben. Neem contact met ons op. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en laat u verbazen over de pracht van onze Spaanse tegels.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.