Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tegels expert biedt u een klassiek, tijdloos en ruim aanbod aan stenen en motieven voor een scherpe prijs. Dit komt omdat wij onze stenen direct importeren uit Spanje en Italië, koplopers op de wereldwijde tegelmarkt.

Onze jarenlange, nauwe samenwerking zorgt voor deze gunstige prijzen, welke wij uiteraard doorberekend naar u als klant. Wij bieden u daarom graag inzicht in ons aanbod van tegelfabrikanten in Spanje en Italië.

tegel expert tegel producenten

Tegelproducenten van Tegels Expert

Al onze tegels zijn afkomstig van A-merk fabrikanten waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit. Deze tegelfabrieken zijn gelegen in Spanje en Italië, de twee koplopers binnen de (keramische) tegelmarkt. Waar Spanje bekend staat om zijn marmeren tegels en vrolijke patronen denk je bij Italië juist aan warme, zuiderse kleuren. Beide tegels ontworpen door grote designers en geproduceerd door de beste tegelproducenten.

Wij importeren al onze tegels direct uit de fabriek, hierbij komt een strenge selectie kijken. Wij accepteren enkel tegels van topkwaliteit en top materiaal. Zo kunnen wij u garanderen dat wanneer u uw vloer- of wandtegels bij ons koop deze nog jaren mee zullen gaan. Daarbij zorgen wij er tijdens onze bestelling bij de tegelproducent voor dat er een ruime variatie aan kleuren, grootte en designs beschikbaar is. Zo kunnen wij u de beste ervaring bieden in onze showroom.

Italiaanse tegels in betonlook Tagina Concreta
Unieke mozaïek tegels Ston Italia Vetro
Old fahion stijl tegels met modern jasje Ston Italia
Italiaanse metaal look tegels Atlas Concorde
Tagina Concreta Italiaanse tegels
Technisch composietmateriaal tegels Ston Italia
tegel producent merken

Merken tegelproducent

Om ons aanbod gevarieerd te houden bieden wij een groot aanbod aan tegelproducenten en tegel designers aan. Wij noemen hen met trots voor u op:

Zoals u ziet bieden wij u een veelzijdig aanbod aan merken. Binnen deze merken worden verschillende collecties geproduceerd in de betreffende tegelfabrieken. Dit geeft ons een aanbod van maar liefst 50 verschillende collecties. Wij zijn er dan ook van verzekerd dat u bij ons een prachtige tegel kunt vinden welke precies voldoet aan uw wensen.

showroom wand en vloer tegels

Kom langs in onze showroom

Wanneer u vloer- of wandtegels gaat bekijken via de computer komen deze niet tot hun recht. Bij Tegel Expert kunt u dan ook alleen tegels bestellen wanneer u langskomt in onze showroom, zo ziet u de geproduceerde tegels echt schitteren. Met een oppervlakte van 1000 m2 kunt u rustig rondkijken en persoonlijk advies vragen waar nodig.

Heeft u al een beeld in uw hoofd van de vloer die u zoekt? Of heeft u zelfs een afbeelding met de betreffende tegel? Wij vragen u deze altijd aan ons te laten zien, ook als u niets vergelijkbaars ziet binnen ons assortiment. Wij controleren in dit geval of onze tegelfabrieken beschikken over een zelfde patroon of vorm en laten wij u de mogelijkheden zo snel mogelijk weten. Zo laten wij, evenals onze tegelfabrikanten, uw wensen graag uitkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
tegels expert contact

Contact opnemen met Tegels Expert

Heeft u nog een vraag over onze collecties? Of over de levertijden van een specifieke tegelproducent? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs behandelen al uw vragen, twijfels en opmerkingen graag. U kunt ons daarom altijd bellen tijdens werktijden op 073-8512841. Wilt u graag een afbeelding meesturen of bent u te druk om te bellen? Wij doen ons best om zo spoedig mogelijk terug te komen op uw mailtje info@tegels-expert.nl. Hopelijk zien wij u snel terug in onze showroom!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.