Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar tegels voor uw sanitair, keuken, woonkamer, tuin, zwembad en voor wat voor plek dan ook? Dan bent u bij Tegels Expert aan het juiste adres. Wij hebben veel passie voor hoge kwaliteit tegels, daarnaast leveren we deze trendy, bijzondere en stijlvolle tegels met veel liefde aan onze klanten. Wij als tegelcentrum zijn partner met 100% Italiaanse en Spaanse tegels. U vindt onze tegelwinkel in Den Bosch Brabant. Wij hebben de grootste tegelhandel in Den Bosch, dankzij ons ruime assortiment tegels.

Dit assortiment heeft een hoogwaardige kwaliteit, enigentijdskarakter en onderscheidende eigenschappen in vergelijking met andere tegelhandelaren in Den Bosch. Wij zijn altijd nauw in contact met onze vaste Italiaanse en Spaanse leveranciers, waardoor we u enkel de beste prijzen kunnen aanbieden. We begrijpen dat u soms enig advies kunt gebruiken bij het uitzoeken van tegels, daarom kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons tegelbedrijf.

tegel centrum den bosch bedrijf

Tegelcentrum Den Bosch

Bij ons tegelbedrijf hoeft u enkel te rekenen op de beste kwaliteit keramische tegels. De Italiaanse en Spaanse tegels die wij geleverd krijgen zijn van de bovenste plank en zijn met zorg geproduceerd. Door ons grote assortiment is het maken van een keuze bij ons tegelcentrum soms een hele opgave. U kunt inspiratie opdoen door middel van onze website of door een bezoek aan onze showroom in de tegelwinkel in Den Bosch Brabant te brengen. Wij hebben showrooms van 1000 m2, in deze showroom krijg u rustig de tijd om rond te kijken en te oriënteren. Heeft u vragen over onze Italiaanse of Spaanse tegels? Wij staan altijd voor u klaar om deze vragen te beantwoorden en we helpen u graag bij het maken van een geschikte keuze. Vraag ook zeker tijdens het bezoek in onze showroom naar onze proeftegel, deze geven we u namelijk maar al te graag mee naar huis. Op deze manier kunt u makkelijk onder ogen komen met de tegel in uw eigen woonomgeving. Bij ons tegelcentrum staan we voor persoonlijke service en kwaliteit.

VIS collectie van LaFaenza
Gerecycled marmerlook tegels FMG Iris
Houtlook authentieke tegels Imola
Luxe tegels in badkamer van merk LaFaenza
Handgemaakt Italiaans mozaïek Ston Italia Lacca
Keramische glanzende marmerlook tegels Imola
den bosch exclusieve tegelbedrijf

Tegelbedrijf met A-merken Den Bosch

Ons tegelbedrijf werkt samen met verschillende A-merk tegelmerken, zoals Imola, Prissmacer en Casalgrande Padana. Deze merken staan bekend om hun exclusieve, weergaloze uitstraling en uiteraard hoge kwaliteit. De tegelmerken die u op onze website terug kunt vinden zijn Imola Ceramica, Leonardo Ceramica, Apavisa Porcelanico. Casalgrande Padana, Prissmacer Ceramica, FMG Iris, MGM Ceramiche, Tagina en Ston Italia. Ons tegelbedrijf werkt enkel samen met de beste Italiaanse en Spaanse tegelmerken. Wij vinden dat u de beste tegels verdient voor bij u thuis. U kunt daarom rekenen op kwalitatieve tegelhandel.

tegel expert tegelhandel

Waarom Tegel Expert voor uw tegelhandel?

De reden dat u voor ons tegelbedrijf kiest in plaats van een andere tegelhandel in Den Bosch is omdat wij de beste kwaliteit garanderen voor een lage prijs. Daarnaast kun u terecht in onze 1000 m2 showrooms om inspiratie op te doen, waar wij u ten alle tijden te woord staan. Wij stellen persoonlijke, goede service erg op prijs en vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel tegels uitzoekt. Dankzij ons ruim assortiment en grote voorraad zult u niet teleurgesteld worden wanneer u op zoek bent naar een Italiaanse of Spaanse tegel. Kortom, onze tegelwinkel in Den Bosch, Brabant heeft simpelweg alles waar u naar op zoek bent bij een tegelhandel.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.