Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar kwalitatieve hoogstaande tegels uit Italië of Spanje? Tegels Expert is uw tegelimporteur. Wij zijn specialist in de tegelimport van luxe, A-merk keramische en natuursteen tegels in Nederland. Al jarenlang werken wij nauw samen met onze vaste Italiaanse en Spaanse leveranciers.

Dit geeft ons de mogelijkheid een ruim assortiment hoogstaande kwaliteit tegels aan te bieden, tegen de scherpste prijs. Ontdek onze grote merken, zoals Imola, Casalgrande Padana, Ariostea en meer. Of kom langs in onze showroom! Tegels Expert is úw tegelimporteur.

Tegelimport Spanje en Italië

Tegelimport uit Italië en Spanje

Wanneer u op zoek bent naar tegels van hoge kwaliteit voor uw keuken, badkamer, hal, woonkamer of een andere ruimte elders in uw woning of pand, dan kan het zoeken naar passende tegels een hele opgave zijn. Behalve wanneer u kiest voor tegels uit Italië en Spanje. Deze tegels staan wereldwijd bekend om de prachtige, luxe, unieke en tijdloze uitstraling. De tegels zijn afkomstig van A-merk tegelfabrikanten die tegelimport met de hoogste kwaliteit garanderen. Doordat de tegels op unieke, innovatieve wijze in Italië en Spanje worden geproduceerd, kunnen zijn deze topkwaliteit altijd garanderen. Zo bent u zeker van luxe tegels waar u jarenlang van kunt genieten.

Details VIS collectie LaFaenza slaapkamer
Luxe Italiaanse tegels Couture van LaFaenza
Italiaanse beton look AVA Skyline
Marvel Porseleinen tegels Atlas Concorde
Moderne mozaïek tegels Ston Italia Vogue
Tagina Concreta tegels collectie
Tegelimporteur voor Spaanse en Italiaanse tegels

Tegels Expert: uw tegelimporteur

Tegels Expert is uw tegelimporteur voor Spaanse en Italiaanse tegels. Al jarenlang weten wij de mooiste keramische tegels voor wanden en vloeren uit Spanje en Italië te selecteren en deze voor een lage prijs aan te bieden. Hoe wij dit doen? Als tegelimporteur houdt Tegels Expert de gehele productieproces van de tegels in Italië en Spanje goed in de gaten. Door nauw contact met ons leveranciers en onze controle in de Italiaanse en Spaanse fabrieken, kunnen wij tegels met de hoogste kwaliteit garanderen en de scherpste prijs verkopen. Zo is de tegelimport en aankoop van deze klasse tegels binnen elk budget mogelijk!

Hoog kwaliteit Spaanse en Italiaanse tegels

Op zoek naar hoogwaardige tegels?

Topkwaliteit tegels? U vindt ze bij tegelimporteur Tegels Expert. Wij bieden een ruim assortiment tegels van de hoogste kwaliteit uit Italië en Spanje. De keramische en natuursteen tegels zijn elk op unieke wijze vervaardigd, waarbij elke tegel een hoogwaardige kwaliteit bezit.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Of neem contact met ons op! Dan helpen wij u verder bij het vinden van tegels die helemaal voldoen aan uw wensen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.