Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar een tegelleverancier van hoge kwaliteit tegels afkomstig uit Spanje of Italië? Dan is Tegels Expert de tegelleverancier die u zoekt! De Spaanse en Italiaanse tegels kenmerken zich door de hoge kwaliteit steen, luxe ontwerpen, tijdloze motieven en de uitgebreide mogelijkheden aan kleuren. Bovendien worden de tegels uitsluitend in gerenommeerde fabrieken, die gebruik maken van de nieuwste technologieën, geproduceerd. 

Tegels Expert levert een uitgebreid assortiment Spaanse en Italiaanse tegels van luxueuze en hoogwaardige merken. Bekijk het assortiment of breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch, waar u de pracht van de tegels met eigen ogen kunt waarnemen. 

unieke spaanse en italiaanse tegel leverancier

Tegels Expert, uw tegel leverancier

Bent u op zoek naar unieke Spaanse en Italiaanse tegels van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Tegels Expert op de juiste plek. Tegels Expert is uw tegelleverancier van 100% Spaanse en Italiaanse tegels. Met ons assortiment dat bestaat uit tegels van hoge kwaliteit, met een eigentijds karakter en onderscheidende eigenschappen, kunnen wij al vele jaren unieke en stijlvolle tegels leveren aan onze klanten. Bovendien werken we al verschillende jaren nauw samen met onze vaste Spaanse en Italiaanse leveranciers, waardoor wij u de tegels tegen zeer gunstige prijzen kunnen leveren.

Unieke Italiaanse mozaïek tegels Ston Italia
Tagina Lilac Italiaanse tegels
Porselein Tegels Italiaans Ston Italia
Betonlook tegels Concreta Tagina
Tegels Ston Italia Pave Piscine
Italiaanse Mozaïek tegels Ston Italia Aalto
hoge kwaliteit vloer en wandtegels

Vloer- en wandtegels van hoge kwaliteit

Bij Tegels Expert vindt u een uniek en uitgebreid assortiment luxueuze Spaanse en Italiaanse vloer- en wandtegels van hoge kwaliteit. Het assortiment Spaanse en Italiaanse tegels bestaat uit tegels in uiteenlopende stijlen, kleuren en structuren van merken als Imola, Prissmacer, Kronos en Apavisa. De tegels worden direct geïmporteerd vanuit de Spaanse en Italiaanse tegelindustrie. Bovendien kunnen wij de tegels tegen een zeer gunstige prijs leveren door onze nauwe samenwerking met onze vaste Spaanse en Italiaanse leveranciers. Zo bent u met Tegels Expert als uw tegel leverancier verzekerd van exclusieve tegels tegen een gunstige prijs.

Neem contact op met dé tegelleverancier

Bent u geïnteresseerd in Tegel Expert als uw tegel leverancier? Breng een bezoek aan onze showroom om onze tegels met uw eigen ogen te zien en te voelen. Laat u verrassen en inspireren door het grote aanbod, wat bestaat uit ruim 50 Italiaanse en Spaanse tegel merken! 

Maak een afspraak of neem contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op +31495-561682. Ook kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@tegels-expert.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.