Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tegels in huis zijn tegenwoordig erg populair. Zo ziet u vaak tegels terugkomen in badkamers en keukens, maar ook in de andere kamers zoals de woonkamers. Tegels in huis zorgen namelijk voor veel sfeer in uw huis en zorgen voor de basis van het interieur. Het is daarom belangrijk

dat u een tegel uitkiest die past bij uw stijl. Behalve dat de tegels er erg mooi uitzien zijn ze ook van erg goede kwaliteit en daarmee goed tegen intensief gebruik. Op zoek naar een mooie binnentegel? Bij Tegels Expert vindt u een breed assortiment aan tegels voor in huis.

tegels in huis kleuren en maten

Verschillende kleuren en maten tegels in huis

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit wandtegel of een mooie tegelvloer, bent u bij Tegels Expert bij het juiste adres. Bij Tegels Expert vindt u Italiaanse tegels en Spaanse tegels in allerlei soorten kleuren en maten. Zo kunt u gaan voor wat rustigere kleuren zoals grijs, wit, zwart en de wat meer aardse kleuren als bruin, beige en groen maar ook voor een wat fellere kleur zoals blauw, rood en roze. Verder bieden wij de mogelijkheid om de gewenste tegels op maat te maken. Zo kunt u uw eigen unieke tegel voor in huis helemaal zelf samenstellen.

Ilcottotagina Tagina tegels
GEA moderne tegels in keuken
Marmeren tegels I Marni La Faenza collectie
Vierkante tegels met gouden details van LaFaenza
Details VIS collectie LaFaenza slaapkamer
tegels in huis woonkamer

Tegels in uw woonkamer

In de woonkamer kunt u helemaal los gaan met de woonstijl die u mooi vindt. Een mooie vloer is hierbij erg belangrijk. Door de grote oppervlakte zal de vloer namelijk grotendeels bepalen hoe de woonkamer eruit komt te zien. Een mooie bijpassende tegel in de woonkamer kan daarmee de look in helemaal afmaken. Zo worden keramische tegelvloeren steeds populairder. De keramische tegels zijn duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk, wat erg ideaal is in een woonkamer. Zo is het ook belangrijk om na te denken over het formaat van de tegels. Een groot formaat tegel in huis zorgt er namelijk voor dat de woonkamer ruimtelijker oogt, maar een kleiner formaat tegel in de woonkamer zorgt weer voor een speelse look. Verder heeft u keus uit vele soorten tegels, zoals een tegel met een marmer look, maar ook met een houtlook en natuursteenlook. Welke tegels u dan ook wilt, u besteld de tegels voor in huis bij de Tegels Expert!

Verder bieden wij de mogelijkheid om de gewenste tegels op maat te maken. Zo kunt u uw eigen unieke tegel voor in huis helemaal zelf samenstellen.

Bekijk tegels voor in huis in onze showroom!

Bent u opzoek naar een binnentegel? Tegel Expert biedt u een breed assortiment aan tegels waardoor er altijd wel een mooie tegel voor in huis tussen zit. Door het grote aanbod kan het soms lastig zijn om een juiste keuze te maken. Kom daarom langs in onze showroom in Den Bosch en laat u inspireren. Hier kunt u rustig de tijd nemen om het assortiment te bekijken en staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u ook een proeftegel mee naar huis nemen om thuis nog even goed na te denken. Tegel Expert staat namelijk voor persoonlijke service en helpt u graag met het vinden van een mooie tegel voor in huis waar u echt plezier van zal hebben. Maak snel een afspraak! Wij hopen u graag binnenkort te verwelkomen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.