Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar sanitair tegels voor uw vloer of wanden? Wij begrijpen dat u door ons ruime aanbod er soms moeilijk uit kunt komen. Precies daarom helpen we u graag een handje in de goede richting.

Wij leggen u met genoegen uit welke sanitair tegels u het beste kunt gebruiken voor uw badkamer en welke de beste tegels voor de toiletruimte zijn. Daarnaast geven we u advies over de laatste trend rondom sanitair tegels, zodat u niets hoeft te missen.

badkamertegels wandtegels

Welke badkamertegels?

Wat betreft het inrichten van uw badkamer, zult u voor veel keuzes komen te staan. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de manier hoe u de badkamer wilt indelen en welke tegels u op de vloer en wand wilt hebben.

Wandtegels 

De badkamertegels die u voor de wand uitkiest hoeven aan minder eisen te voldoen als de vloertegels. Dit komt doordat op de badkamertegels van de wand niet gelopen wordt en geen zware spullen op worden gezet. Zo zijn de wandtegels meestal iets dunner dan de vloertegels.

Robuuste Mozaïek tegels Ston Italia Ancien
Marmerlook elegante tegels Imola
GEA tegels van LaFaenza in buitenruimte
Glasmozaïek klassieke unieke uitstraling Ston Italia Classic
welke badkamer tegels vloertegels

Vloertegels

De ontwikkelingen op het gebied van tegels op de badkamer zijn erg groot. Er verschijnen telkens weer nieuwe materialen en technieken op de markt. Een eenvoudige manier voor uw badkamertegels is een tegel van natuursteen, deze basis kent iedereen. Marmer is daarentegen een deftigere optie als douchetegels. Desondanks komt ook voor de kleine portemonnee steeds meer diversiteit op de markt.

Tegels in de toiletruimte

Bij het kiezen van toilet tegels zijn een paar punten erg van belang. De tegels moeten namelijk makkelijk schoon te maken zijn en geen vuil aantrekken. Keramische tegels zijn een goede keuze als toilet tegels, ze zijn erg makkelijk schoon te maken. Bij een modern toilet wordt vaak gekozen voor grote tegels, hierdoor krijgt het toilet een strakke look. Dit hangt uiteraard geheel samen met uw eigen smaak in toilet tegels.

Sanitair tegels trends

Voor een ongekende kwaliteit sanitair tegels met een luxueuze uitstraling, kiest u voor Italiaanse tegels. De Italiaanse tegels staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit, prachtige tijdloze designs en ongekende levensduur. Italië staat bekend om hun valleien, waarbij topkwaliteit steen wordt gewonnen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de stenen tegen een stootje kunnen en de een lange tijd mee zullen gaan. Deze Italiaanse tegels zijn erg populair als sanitair tegels, maar ook als tegels voor in de woonkamer, in uw keuken en in nog vele andere plaatsen.

Daarnaast hebben ook Italiaanse en Spaanse tegels erg veel te bieden als sanitair tegels. Deze Spaanse tegelmerken staan bekend om hun unieke designs in combinatie met de nieuwste ontwikkeltechnieken. De tegels zijn in verschillende varianten, maten, diktes en patronen te verkrijgen. Deze tegels zijn populair op allerlei plekken in het huis. Kiest u ervoor om deze tegels als sanitair tegels te gebruiken, dan kunt u er zelf voor kiezen om de tegels te voorzien van een matte of ongepolijste laag. Door een matte of ongepolijste laag zal uitglijden voorkomen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
tegels expert sanitair tegels

Sanitair tegels bij Tegels Expert

Bij Tegels Expert hebben wij een ruim assortiment aan, onder andere, sanitair tegels. Wordt u bijvoorbeeld al helemaal enthousiast van de nieuwe trend rondom de Italiaanse en Spaanse tegels en ziet u deze tegels al helemaal voor u in uw huisje? Dan zit u bij ons precies goed. In Den Bosch kunt u een bezoek brengen aan ons gehele assortiment tegels in de showroom. Wij verkopen geen tegels via de website. Heeft u interesse in een van onze tegels, dan kunt u contact met ons opnemen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.