Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Een xxl tegel kan erg geschikt zijn voor uw interieur. Dit komt mede door de vele toepassingsmogelijkheden en het gevoel van ruimte dat dergelijke tegels uw woning of bedrijfspand kunnen bieden.

Ga voor een sfeervol cottage design of kies juist voor klassiek met een marmeren badkamer. Tegels expert helpt u graag bij het vinden van de juiste grootformaat tegel welke voldoet aan uw wensen.

extra grote tegels afmetingen

De afmetingen van extra grote tegels

Wanneer u kiest voor een groot formaat tegel is het belangrijk om te letten op de afmetingen. Er zijn namelijk tegels van xxl formaat op de markt, maar u kunt ook kiezen voor tegels op xl formaat. Houd hier rekening met de grootte van de ruimte alsook de look die u wenst te creëren. We spreken namelijk van een extra grote tegel tot maar liefst 160x320 cm. Uitgerekend is dit zo’n 5 m2 per tegel! Dit maakt de tegel perfect voor bedrijfspanden of ruimtes met hoge wanden.

Creatieve unieke keramische tegels Apavisa Porcelanico
Mozaïek patroon tegels
Ston Italia
Extreem witte glas keramische tegels Ston Italia Whitefloor
GEA tegels van LaFaenza in douche
Zwembad Mozaïek tegels Ston Italia Piscine
Ston Italia Tegels Mozaïek Elite
grote en parket tegels

Grote tegels

Wanneer u dezelfde look wil bereiken in een kleinere ruimte raden wij dan ook een sub formaat van de extra grote tegel aan, namelijk de grote tegel. Deze tegels bedragen de afmetingen van 100 x 100 cm tot 160 x 160 cm. Dit is vaak voldoende om dezelfde look te creëren wanneer u beschikt over lagere wanden en minder grote ruimtes. Ook zijn deze tegelformaten geschikt voor ruimtes als de badkamer of toiletten.

Parket tegels

Wanneer u geïnteresseerd bent in een houtlook tegel kunt u ook kiezen voor parket maten. Zo bootst u gemakkelijk de look van een echte parketvloer na. Afmetingen voor dergelijke vloeren kunnen 24 x 240 cm tot 33 x 300 cm bedragen.

xxl en xl grootformaat tegels bij tegels expert

De mogelijkheden met grootformaat tegels

Zowel onze xl als onze xxl tegels kunnen geplaatst worden op vloeren en wanden. Zo kunt u gemakkelijk uw gekozen tegel doortrekken van vloer naar muur voor een egaal design. Een bijkomend voordeel is dat hoe groter het formaat van uw tegel is, hoe minder voegen u in uw vloer of wand krijgt. Dit zorgt voor minder viezigheid. Vanwege de veelzijdigheid van deze tegel raden wij u aan onze adviseur te spreken over verdere mogelijkheden in combinatie met uw ruimte en interieur.

Xxl tegels & xl tegels bij Tegels Expert

Onze grote en extra grote tegels worden geleverd in verschillende steensoorten. Denk aan een robuuste houtlook, industrieel beton, klassiek marmer of een stijlvolle natuursteen. Wij leveren zowel de grote alsook de extra grote tegels naar uw maat en wens. Wanneer u geïnteresseerd bent in ons aanbod en graag advies zou winnen van onze experts raden wij u aan om langs te komen in onze showroom. Deze is gelegen in de Bosch en gemakkelijk te bereiken. Zo kunt u onze prachtige stenen tot hun recht zien komen én helpen wij u met het vinden van het juiste groot formaat voor uw tegel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
tegels expert contact

Contact opnemen met Tegels expert

Wilt u graag een bezoekje inplannen om onze grootformaat tegels te bekijken? Of bent u op zoek naar vrijblijvend advies van onze adviseurs? Neem dan contact op en laat u verrassen door onze goede service en ruime aanbod. U bent welkom om te bellen tijdens werktijden naar 073-8512841 of stuur ons een e-mail: info@tegels-expert.nl. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.