Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tegels Expert is een tegelgroothandel in hoge kwaliteit tegels en tegel benodigdheden. Wij zijn een leverancier voor een groot assortiment luxe Italiaanse en Spaanse tegels. Doordat wij werken met vaste producenten kunnen wij groot inkopen alsmede maatwerk bieden. Als zakelijk afnemer van tegels geniet u bij Tegels Expert dan ook van de scherpste prijzen.

Al jarenlang werken wij samen met diverse ondernemers, waaronder tegelhandelaren, aannemers, tegelspeciaalzaken en sanitairwinkels. Bent u een zakelijk ondernemer en op zoek naar hoogwaardige tegels met een luxueuze uitstraling? Neem contact met ons op!

Divers assortiment Italiaanse en Spaanse tegels

Wanneer u op zoek bent naar een uniek assortiment tegels van de hoogste klasse, dan is Tegels Expert een geschikte tegelleverancier voor u. Wij zijn hét adres voor keramische en natuursteen tegels afkomstig uit Italië en Spanje. Door jarenlange ervaring in de tegelbranche, weten wij in te spelen op de nieuwste trends en ons assortiment hierop aan te passen. Dit resulteert in een aanbod van frisse mix aan merken, waaronder de bekende Imola, Leonardo, Ston Italia en MGM Ceramiche.

Onze vaste samenwerking met Italiaanse en Spaanse leveranciers garandeert een grote afname van tegels en een snelle import. Bent u op zoek naar een specifieke (stijl) tegel? Ook dan helpen wij u graag verder. Wij schakelen snel met onze tegelproducenten en gaan voor u op zoek naar een tegel naar wens. Zo helpt Tegels Expert alle zakelijke klanten snel vooruit!

VIS collectie van LaFaenza
Tagina Metal metaal look tegels
Houtlook traditionele tegels Imola
Italiaanse gerecycled glas mozaïek Ston Italia
Parelmoer Mozaïek tegels Ston Italia Perla

Leverancier tegellijm 

Tegels Expert levert ook tegel bijproducten, waaronder tegellijm, voegmortel en tegelgereedschappen. Hierbij leveren we enkel kwaliteit producten die geschikt zijn voor al onze vloer- en wandtegels. Onze artikelen voldoen allen aan de Nederlandse BREEAM richtlijn, waarbij ze voldoen aan de strenge duurzaamheidsregels. Ontdek onder andere de geliefde Adesital tegellijm, of neem contact op voor alle producten.

Uw zakelijk voordeel bij Tegels Expert

Als zakelijke klant geniet u bij Tegels Expert van diverse voordelen. Door onze directe handelsrelatie met Italiaanse en Spaanse tegelproducenten, kunt bij ons rekenen op een uniek aanbod tegels en persoonlijke service. Ontdek onze voordelen!

  • Groot aanbod topkwaliteit tegels;
  • Scherpe prijzen;
  • Snelle levertijden;
  • Maatwerk mogelijk;
  • Tegelgroothandel voor bijproducten, zoals tegellijm en voegmortel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Ontdek de mogelijkheden voor zakelijke klanten!

Bent u geïnteresseerd in ons ruim assortiment tegels? Neem alvast een kijkje in ons aanbod tegelmerken! Of wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem contact op met Tegels Expert. Als tegel groothandel helpen wij u graag verder bij het vinden van geschikte, topkwaliteit tegels.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.