Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Apavisa Porcelanico is een echte wereldleider op de markt van keramische tegels. Door het gebruik van geavanceerde technieken en een uniek team aan designers, weet de Spaanse tegelfabrikant keer op keer prachtige tegels op de markt te brengen die in spelen op de behoeften van consumenten én helemaal aansluiten op de laatste trends. Bij deze productie is het leveren van de hoogste kwaliteit prioriteit.

Met de bijzondere collecties tegels, brengt het Spaanse merk elk interieur én exterieur naar een hoger niveau. Bent u op zoek naar topkwaliteit tegels die er écht uitspringen? Dan is Apavisa het tegelmerk dat u zoekt. Bekijk het assortiment bij Tegels Expert of kom een kijkje nemen in onze showroom!

Apavisa hoogwaardige kwaliteit

Apavisa: hoogwaardige kwaliteit tegels

Exclusieve, bijzondere tegels, geproduceerd met de hoogste kwaliteit. Dat is waar Apavisa Porcelanico altijd naar streeft. En met succes! Al jarenlang is het Spaanse tegelmerk een belangrijke speler op de tegelmarkt. Op unieke wijze combineert Apavisa techniek en design en weten ze hiermee een veelzijdig assortiment te creëren, tezamen met de hoogste kwaliteit. Bij de productie maken ze gebruik van innovatieve technologieën en houden ze het productieproces nauwlettend in de gaten. Hiermee kunnen ze altijd garanderen op keramische tegels van hoogstaande kwaliteit en een buitengewoon lange duurzaamheid.

Tagina Segesta marmer tegels
Tagina Il Cotto Tagina tegels
Romantisch en dromerig gevoel van tegels MGM Ceramiche
Tagina Segesta marmeren tegels
Industriële metaal look tegels Atlas Concorde Blaze
Apavisa tegels milieuvriendelijke productiewijze

Oog voor het milieu

De innovatieve techniek die de fabrikant volgt, gaat hand in hand met een milieuvriendelijke productiewijze. Bij Apavisa tegels staat het milieu hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de duurzame productiewijze. Bij dit productieproces wordt veel aandacht besteed aan het vervaardigen van tegels zonder vervuilende stoffen. Zo kunt u erop rekenen dat wanneer u kiest voor Apavisa Porcelanico, de tegels met oog op het milieu gecreëerd zijn.

Apavisa tegels bijzondere assortiment

Ontdek het assortiment Apavisa tegels

Met het team innoverende designers weet Apavisa bijzondere collecties op de markt te brengen. Dit resulteert in een groot assortiment keramische tegels die elk op eigen wijze passen bij de laatste trends, maar op zichzelf uniek zijn. De collectie bestaat uit zowel vloertegels als wandtegels en wordt aangeboden in verschillende series. Ontdek onder andere de collectie metallic uitvoering, waaronder de prachtige Inox en Metal Patina series. Of kies voor één van de andere uitvoeringen, zoals de Stone, Monocoler, ArchContept of Woord collectie. Alle series verschillen op bijzondere wijze, door de eigenzinnige ontwerpen, structuren en patronen. De collecties zijn geheel aan te passen aan uw persoonlijke smaak, stijl en voorkeuren. Zo bent u gegarandeerd van prachtige Apavisa tegels die helemaal aansluiten op uw wensen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Apavisa tegels bij tegels expert

Apavisa bij Tegels Expert

Bent u benieuwd naar de hele collectie Apavisa Tegels, wilt u meer informatie over het aanbod of wilt u graag vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen? Tegels Expert is uw importeur voor hoogwaardige keramische tegels en helpt u graag verder! Neem contact met ons op! Of bezoek onze showroom en laat u verbazen over de prachtige uitstraling van Apavisa Porcelanico.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.