Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tegels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de keuken. De laatste jaren wordt er dan ook volop geëxperimenteerd met de keuken tegels. Denk hierbij aan opvallende kleuren maar ook aan allerlei soorten modellen tegels met de mooiste patronen. Wilt u ook graag eens wat anders ga dan

voor een leuke tegel op de achterwand van uw keuken of voor een mooie keukenvloer. Wat u ook in gedachten heeft, Tegels Expert biedt u vele soorten keuken tegels in de mooiste designs. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u namelijk graag bij het vinden van de mooiste tegels voor in uw keuken.
 

sfeervolle keukenvloer tegels

Creëer sfeer met een keukenvloer tegels

U kunt met de keuken tegels allerlei kanten op gaan. Zo kunt ook gaan voor een rustiek interieur in uw keuken wat een gezellige luxe sfeer met zich meebrengt, een strak interieur door te gaan voor een groot formaat tegel of misschien wel mozaïek voor een speels effect. Wat u ook in gedachte heeft voor de achterwand tegels, bij Tegels Expert is het allemaal mogelijk.

In een keuken wordt natuurlijk veel gewerkt met etenswaren. Een tegel keukenvloer is hiervoor ideaal. Het is namelijk gemakkelijk schoon te maken en daardoor erg hygiënisch. Ook voor de keukenvloer zijn er vele opties. Zo kunt u gaan voor een een groot formaat tegel, een tegel met een leuk patroon of een opvallende kleur keukenvloer. Ontdek het ruime aanbod bij Tegels Expert!

Moderne tegels Ston Italia Pave Disegno
GEA moderne tegels in keuken
Kokosnoot hout tegels Ston Italia Cocco
Tagina Concreta tegelcollectie betonlook
keuken tegels assortiment

Assortiment keuken tegels

Bij Tegels Expert bieden wij u een topkwaliteit Spaanse en Italiaanse keuken tegels. Zo zijn de tegels duurzaam en gemaakt van natuursteen, met een betonlook uitstraling of van keramiek. Door de verschillende bewerkingen, vormen, eigenschappen en kleuren geven de keuken tegels een luxe en unieke look in uw huis. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten wij in te spelen op de nieuwste trends en ons assortiment hierop aan te passen. Dit ziet u dan ook terugkomen in al onze keuken tegels! Ga voor sfeer, ga voor een mooie keuken tegel van Tegels Expert!

keukentegels showroom

Kom langs in onze showroom!

Vindt u het lastig om te bepalen welke keuken tegel het beste bij u past of wilt u de tegels liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom gelegen in Den Bosch en laat u inspireren. Neem rustig de tijd om alle keuken tegels goed te bekijken. Wij staan ten alle tijden klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de meest geschikte tegel voor de achterwand en/of vloer in uw keuken. Mocht u thuis eerst willen kijken hoe de tegel staat, dan kunt u een proeftegel meenemen. Zo hoeft u niet meteen al een keuze te maken maar kunt u eerst goed nadenken. Tegels Expert staat namelijk voor persoonlijke service en het helpen met het vinden van de beste tegel waar u echt plezier van zult hebben. Maak snel contact met ons op en maak een afspraak! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.