Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Kronos Ceramiche is een Italiaans hoogwaardig keramiek merk dat haar oorsprong vindt in 1980. Het staat bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid, maar ook door het belang van een goede service richting de klant onderscheid het merk zich van de rest. Kronos is voortdurend op zoek naar verbeteringen op het gebied van de tegelproductie.

Doordat Kronos een breed assortiment aan verschillende keramische tegels heeft, bent u er van verzekerd dat er een passende tegel voor uw interieur en stijl tussen zit. Bekijk het assortiment bij Tegels Expert of breng direct een bezoek aan onze showroom!

kronos tegels tegels expert

Technologisch hoogwaardige tegels

Kronos Ceramiche staat bekend om functionaliteit en duurzaamheid. Zij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve ontwikkelingen om hun tegelproductie te verbeteren. Deze zoektocht wordt gecombineerd met oplossingen om milieuvriendelijk te produceren zonder de hoge kwaliteit aan te tasten. Alle nieuwe ideeën en innovaties op het gebied van keramische tegels wordt in het centrum voor onderzoek en ontwikkeling, Kronos Technica, bedacht en uitgevoerd. 

Glazende marmeren tegels van La Faenza
Metal Italiaans mozaïek tegels Ston Italia
Boost Tegels Atlas Concorde
Hexagon mozaïek tegels Ston Italia Enamel
Fascinerende klassieke tegels Leonardo
kronos tegels keramische tegels

Kronos: voor iedere stijl een tegel

Kronos Ceramiche is al ruim 30 jaar A-merk producent van Italiaanse tegels met ware klasse. In elke serie laat Kronos de wereld van keramiek, design en architectuur samensmelten, met als resultaat: unieke stijlvolle Italiaanse tegels van hoogwaardige kwaliteit. Het merk biedt een breed assortiment tegels, voor zowel binnen als buiten. Zo kunnen de tegels in de woonkamer, de keuken en de badkamer gebruikt worden, maar ook in verschillende buitenruimtes. Door de eigen stijl en het creatieve ontwerp geven de Kronos tegels ieder interieur een eigen karakter.  Met het breed aanbod tegel, in verschillende stijlen en designs, is er voor iedere stijl en voor iedere ruimte wel een geschikte Kronos tegel te vinden.

keramische kronos tegels tegel expert

Ruim assortiment Kronos tegels

Spreekt de collectie van Kronos Ceramiche u aan? Dan kan Tegels Expert u verder helpen! Bij Tegels Expert vindt u een ruim aanbod Kronos tegels uit verschillende series. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld de bekende hardsteenlook tegelserie Blautech. Of ontdek de Les Bois serie, welke bestaat uit keramisch parket met alle natuurlijke kenmerken van hout. Op zoek naar tegels uit een van de andere Kronos series? Tegels Expert staat u graag te woord en geeft graag professioneel advies tijdens uw zoektocht naar passende wandtegels of vloertegels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
keuken modern grijze tegels maatwerk keramiek

Bezoek onze showroom!

Bent u geïnteresseerd in de hoogwaardige keramiek van Kronos Ceramiche? In de showroom van Tegels Expert vindt u een groot aanbod wand- en vloertegels van Kronos, waarmee u één passend geheel kunt creëren. Doordat wij al jarenlang een nauwe samenwerking hebben met onze Italiaanse leveranciers bent u bij Tegels Expert verzekerd van de meest scherpe prijzen. Wilt u met uw eigen ogen ons assortiment keramische tegels bezichtigen of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van topkwaliteit Italiaanse tegels, passend bij uw wensen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.