Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons
tuintegels dakterras hout, steen, composiet, keramiek

Tuintegels dakterras

Tuintegels zijn goed om veel verschillende redenen. Ze maken niet alleen uw tuin mooier, maar zorgen ook voor een goede waterafvoer en bescherming van de ondergrond. 
Er zijn veel verschillende tuin tegels om van te kiezen; hout, steen, keramiek of composiet. Wat u kiest, hangt allemaal af van de esthetiek van uw tuin en wat uw persoonlijke stijl is.

Het is belangrijk om wat onderzoek te doen naar uw tegel naar keuze, omdat niet alle tegels in de tuin kunnen worden geplaatst. De beste tuintegels zijn die met een maximale dikte van 4,5 centimeter.

Tagina Onice Reale marmeren tegels
Unieke creatieve tegels Ston Italia Aalto
Tagina Onice Reale Italiaanse vloertegels
Mozaïek patroon tegels
Ston Italia
Ilcottotagina tegels uit Italie
tuintegels terras

Veelzijdig aanbod tuintegels

Het is belangrijk om de juiste tuintegels te kiezen voor uw tuin, om uw gewenste esthetiek te bereiken. De eerste stap is om uw gewenste kleur en stijl te kiezen. Daarna is het belangrijk om na te denken over het materiaal, om er zeker van te zijn dat uw tegel naar keuze als een tuintegel kan dienen. 

Andere belangrijke factoren die vaak vergeten worden, zijn het formaat en legpatroon van de tegels. Het is mogelijk om meerdere formaten tuintegels te combineren en ook om diverse leg patronen aan te houden. Het is belangrijk om elk van deze factoren te overwegen, om uw droomtuin te creëren. Een goed voorbeeld van de perfecte tuintegel is keramische tegels, die een uitstraling van houten planken of van beton hebben. 

zwembad tegels atlas concorde

Tegels voor uw zwembad

Bij het kiezen van tegels voor rondom uw zwembad, is het belangrijk om de verschillende factoren te overwegen; deze tegels worden vaak nat en heet. U heeft altijd de mogelijkheid om tegels te kiezen die speciaal gemaakt zijn voor rondom het zwembad. Deze tegels zijn zeer sterk en hebben antislip eigenschappen. De kwaliteit van de tegels is erg belangrijk, om te voorkomen dat ze constant moeten worden vervangen. Denk bijvoorbeeld aan keramische tegels in betonlook, die een hoge kwaliteit hebben en in verschillende stijlen wordt aangeboden. 

Meer weten over tuintegels of wilt u het assortiment tuintegels van Tegels Expert komen bekijken? Neem contact met ons op! Wij nodigen u graag op afspraak uit in onze showroom.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.