Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Het toepassen van een tegel met houtlook in uw interieur is op dit moment immens populair. Door de tijdloze stijl, variërende designs en veelzijdige toepasbaarheid is er een geschikte tegel met houtmotief te vinden voor elke liefhebber. Met levensechte look

en voelbare structuur van de houtnerf kunt u onze tegels vrijwel niet meer van echt onderscheiden. Wij geven u daarom graag meer informatie zodat u beschikt over de juiste kennis alvorens u de keuze gaat maken voor uw vloer.

houtlook tegel voordelen

Wat is een houtlook tegel?

De naam zegt het eigenlijk al. Een houtlook tegel beschikt over een houtmotief en is te verkrijgen in diverse stijlen. De tegels beschikken over realistische prints met voelbare structuur. Dit geeft het geheel een levensecht hout effect wat prachtig zal staan in uw woning of bedrijfspand. Herhaling van het gebruikte patroon komt tegenwoordig vrijwel niet meer voor waardoor u een unieke uitstraling kunt bereiken.

Voordelen van een houtlook tegel

  • Onze tegels met houtlook zijn, in tegenstelling tot een echte houten vloer, prima te combineren met een vloerverwarming. 
  • De keramische afwerking zorgt ervoor dat onze tegels met houtmotief slechts een minimale wateropname hebben. 
  • Onze tegels met hout effect zijn prima bestand tegen zon, vocht en andere weersomstandigheden
  • Niet alleen zijn onze tegels met hout effect van zichzelf bestand tegen vlekken en viezigheid, ook het onderhoudt kost u vrijwel geen moeite. Even schoonmaken met lauw water en schoonmaakmiddel is voldoende.
  • Uw vloer moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, er moet ook op geleefd kunnen worden. Wanneer u kiest voor een tegel met houtstructuur kiest u voor een slijt- en krasvaste vloer.
Keramische mozaïek tegels MGM Ceramiche
Italiaanse buitentegels van GEA collectie
Tagina Concrete tegels in betonlook
Unieke en authentieke mozaïek tegel Ston Italia Vogue
Beton look tegels Tagina Apogeo
houtlook tegels woning en bedrijfspand

Tegels met houtlook gebruiken in uw woning en/of bedrijfspand

Tegels met houtlook zijn prima te plaatsen in uw woonkamer, badkamer en buitenruimtes. Vocht, vorst, slecht weer en zonlicht spelen namelijk geen rol in de duurzaamheid van uw tegel met houtstructuur. Deze keramische tegels verkleuren niet, krassen niet en zijn anti-slip. Zo kunt u in uw gehele woning tegels met houtlook laten leggen voor een gezamenlijke look. U kunt er zelfs voor kiezen om deze tegels door te leggen naar uw veranda of terras.

Tegels met houtmotief zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor het moderne visgraat motief, of een natuurlijk look waarbij de tegels langs elkaar liggen. Ook kunt u een houtlook tegel prima combineren met andere tegels als natuurstenen, kiezels of marmer. Wij geven u graag meer informatie over de oneindige mogelijkheden wanneer u een afspraak maakt met een van onze ervaren medewerkers.T egels expert biedt u een assortiment van hoogwaardige kwaliteit, een eigentijds karakter en onderscheidende eigenschappen. Onze tegels met houtmotief beschikken over een scherpe prijs, dit komt door onze jarenlange samenwerking met de beste leveranciers. Zo verzekeren wij u van de beste deals voor de beste vloeren.

Uw tegels met houtlook bestellen bij Tegels Expert

Met meer dan 50 verschillende merken in ons aanbod adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Of u nu kiest voor een vloer met houtmotief, of wellicht een andere parel vindt binnen ons aanbod. Wij raden u dan ook aan om langs te komen in onze showroom, gevestigd in den Bosch. Zo ontdekt u de ware schoonheid van onze tegels en krijgt u persoonlijk advies van onze ervaren medewerkers.

Contact opnemen met Tegels Expert is eenvoudig. Wanneer u graag een afspraak wil inplannen, advies nodig heeft of een van onze medewerkers wil spreken voor een andere vraag of opmerking kunt u ons telefonisch bereiken, en anders kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.