Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Flaviker is een Italiaans merk voor keramisch tegels dat eind jaren zestig in de Italiaanse regio Emilia is opgericht. Het staat bekend om zijn kwaliteit, innovatie, ecologische duurzaamheid en continu evoluerende stijl. De tegelfabrikant produceert wand- en vloertegels met eigentijdse kenmerken, welke bekend staan om een verfijnde en minimalistische esthetiek die in lijn zijn met de huidige trends.

De tegels zijn geschikt voor zowel woonomgevingen als winkelomgevingen. Bekijk het assortiment Flaviker tegels bij Tegels Expert of breng direct een bezoek aan onze showroom!

Flaviker keramische tegels

Keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit

Flaviker wand- en vloertegels staan bekend om de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit. De tegelfabrikant probeert de tegels altijd te produceren met originele ontwerpen, waarbij innovatie en milieu hoog in het vaandel staan. Zo volgen ze een “I love green”-beleid, waarbij ze erop letten dat de uitstoot van slechte stoffen wordt gereduceerd, dat er geen vervuild water wordt gedumpt en dat materialen gerecycled worden tijdens het produceren van de tegels.

Luxe badkamer met tegels van LaFaenza
Fascinerende klassieke tegels Leonardo
Sterk karakteristieke tegels Leonardo
Tagina Apogeo Italiaanse tegel collectie
Beton look porselein tegels AVA Skyline
Flaviker geschikt voor binnenruimten en buitenruimten


Flaviker: innovatieve technologieën 

De hoge kwaliteit wand- en vloertegels van Flaviker zijn geschikt voor zowel binnenruimten als buitenruimten. Zo kunnen de tegels in de woonkamer, de keuken en de badkamer gebruikt worden, maar ook voor buiten en voor commerciële projecten. Flaviker biedt een groot aanbod aan verschillende materialen, waaronder beton, steen, marmer en effen kleuren. De materialen zijn ideaal om als individuele wandbekleding te gebruiken, maar ook voor verschillende mix-en-match oplossingen. Het assortiment wordt continu uitgebreid met verschillende maten en afwerkingen. Door het brede assortiment is er voor iedere stijl en voor iedere ruimte wel geschikte Flaviker tegels te vinden.

Flaviker keramische tegels assortiment


Flaviker tegels assortiment

Heeft u interesse in de unieke collectie tegels van Flaviker? Dan bent u bij Tegels Expert op de juiste plek. Bij Tegels Expert vindt u namelijk een groot aanbod Flaviker tegels uit verschillende series. Zo vindt u hier onder andere keramische tegels met de uitstraling van terrazzo uit de River serie en industriële cement-look tegels uit de Retour serie. Maar ook metaal-look tegels uit de Rebel serie zijn bij ons te verkrijgen.Tegels Expert helpt u bij het kiezen van een geschikte tegelserie zodat u altijd een goede keuze maakt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Kom eens langs in onze showroom!

In de showroom van Tegels Expert vindt u een groot aanbod wand- en vloertegels van Flaviker, waarmee u een unieke sfeer in huis kunt creëren. Tegels Expert is nauw betrokken bij het productieproces van de Italiaanse tegels en we hebben in de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd met onze Italiaanse leveranciers. Hiermee kunnen wij deze hoogwaardige kwaliteit tegels voor een top prijs importeren. Ontdek de prachtige uitstraling van Flaviker tegels met uw eigen ogen, kom langs in onze showroom! Heeft u vragen over onze tegels? Neem contact met ons op. Wij helpen u verder bij het vinden van hoogwaardige Italiaanse tegels, die volledig voldoen aan uw wensen en eisen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.