Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Boost tegelcollectie van Atlas Concorde bestaat uit een prachtig aanbod beton look porseleinen tegels. Iedere tegels is in Italië vervaardigd met de grootste zorg en kundigheid. Een combinatie van rustieke kleuren, verschillende structuren en uitstralingen heeft iedere tegel in de Boost collectie van Atlas Concorde zijn eigen verhaal. Ontdek de Boost collectie bij Tegels Expert.

De nieuwe ziel van betonlook tegels

Door aandacht voor detail en oppervlaktes onderscheidt Boost van Atlas Conconcorde zich van andere beton look tegels. De porseleinen Italiaanse vloer- en wandtegels hebben een minimalistisch industrieel ontwerp maar een krachtig karakter. Het is de ideale achtergrond om momenten van ontspanning, intimiteit en gezelligheid te beleven. Maak kennis met de intense, neutrale bruin-tinten uit de Boost lijn. De tegels zijn geschikt voor wand, vloer en kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Zo maakt u met Boost tegelcollectie van iedere ruimte een elegante omgeving.

Kom de tegels in onze showroom bekijken. Maak direct een afspraak

Boost Tegels Atlas Concorde
Beton look tegels Atlas Concorde
Italiaanse betonnen look Atlas Concorde
Italiaanse tegels porselein Atlas Concorde Boost
Boost Italiaanse tegels Atlas Concorde
Betonlook tegels Atlas Concorde Boost
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.