Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Tegels Expert is dé tegel groothandel voor keramische vloeren uit Italië en Spanje. Deze vloeren staan wereldwijd bekend om een klasse uitstraling én hoogwaardige kwaliteit. Met ons ruim aanbod tegelmerken, helpen wij u bij het vinden van tegels passend bij uw wensen.

Al jaar en dag werken wij met onze vaste Spaanse en Italiaanse leveranciers. Hierdoor kunnen wij als tegelgroothandel een uitgebreide collectie, tegen een scherpe prijs aan u aanbieden. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom! Wij laten u graag onze prachtige collectie kwaliteit tegels zien.

tegels expert ruim assortiment

Tegelgroothandel Tegels Expert

Als tegelgroothandel biedt Tegels Expert al jarenlang met passie en oog voor detail een uniek en ruim assortiment hoogstaande Italiaanse en Spaanse tegels. Recht vanuit het hart van de Italiaanse en Spaanse tegelindustrie werken wij als tegelgroothandel samen met onze vaste leveranciers en importeren wij de meest exclusieve A-merk tegels. Deze tegels staan bekend om hun stijlvolle, trendy uitstraling én sublieme kwaliteit. Door ons centraal magazijn in Den Bosch leveren wij snel uw prachtige Italiaanse en Spaanse tegels. Bij tegel groothandel Tegels Expert kunt u rekenen op een onderscheidende collectie tegels, wat een ware aanvulling is op uw interieur én exterieur. 

Dolphin Circle	tegels Ston Italia Pave Piscine
Keramische mozaïek tegels MGM Ceramiche
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Klassieke verbazingwekkende tegels Prissmacer Ceramica
Zwembad tegels Ston Italia Pave Piscine
Wand tegels Ston Italia Thin Digital 3.0
spaanse en italiaanse tegels ruim assortiment

Ruim assortiment Italiaanse en Spaanse tegels

Een uniek, fris en luxueus assortiment Italiaanse en Spaanse keramische tegels. Dat is wat u van de collectie tegels bij tegel groothandel Tegels Expert kunt verwachten. Ons assortiment tegels bestaat uit ruim 30 sublieme tegelmerken, waardoor er voor u altijd genoeg keuze is. De collectie bestaat uit een prachtige mix trendy tegelstijlen, gecombineerd met exclusieve, bijzondere tegelseries. Zo bieden bij u design tegelmerken als Casalgrande Padana, Apavisa, Imola, Leonardo en Prissmacer aan. Van betonlook, een natuursteen uitstraling tot tegels met een levensechte hout design. Wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit tegels, 100% gemaakt in Spanje en Italië en met een goede prijs-kwaliteit verhouding, dan bent u bij tegelgroothandel Tegels Expert aan het juiste adres. 

Tegelgroothandel

Neem een bezoek aan uw tegelgroothandel!

Bent u geïnteresseerd in onze Italiaanse en Spaanse tegels? Wij leiden u graag rond in onze tegelgroothandel showroom in Den Bosch. Met een prachtige collectie klasse tegels van ongekend hoge kwaliteit, een scherpe prijs en onze persoonlijke service heten wij u welkom. Wij helpen u graag verder bij het vinden van tegels voor uw interieur of exterieur, die helemaal aansluiten op uw wensen. Maak een afspraak en plan een bezoek bij tegel groothandel Tegels Expert!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.